Вили Вуцов поема Славия

17:15
Вили Вуцов поема Славия
И през следващия сезон Велислав Вуцов ще бъде треньор на столичен клуб. Изгоненият от Левски през август миналата година специалист ще поеме Славия, съобщава "24 часа".

Смяната на сегашния наставник на "белите" Стевица Кузмановски ще бъде официално обявена след края на сезона. Вуцов-младши е бил засечен да разговаря с президента на Славия Венцислав Стефанов в началото на тази седмица. Двамата са договаряли последните подробности по бъдещите си взаимоотношения.

Босът на най-стария столичен тим решил да гони с треньорска смяна нова роля в следващото първенство. Македонецът Кузмановски бе представен официално като наставник на Славия на 27 юни 2007 г. В двата сезона оттогава обаче той дори не успя да приближи "белите" до борба за квотите за европейските турнири.

Вуцов пък бе изхвърлен от собственика на Левски Тодор Батков след загубата 0:1 от беларуския БАТЕ Борисов в квалификациите за Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nastrade
30.05.2009 09:14

Вили Вуцов има качества. А относно участия в уговорени срещи едва ли ще се съгласи. А защо го изгониха от Левски след като Батков си призна сам че е внушавал на треньорите кого да пускат в мача с трактористите ? Бялото порно е аматьорски филм в сравнение с профи продукцията на сините порно звезди.

Futbulfen
29.05.2009 19:26

Аз мисля,че Вили е разбира играта и винаги може само да помогне..прибързана беше смяната му на Герена,но т'ва е нормално..при нас никой не се чака тъй като Левски трябва да мачка от първата до последната минута.Няма начин да не губим и ще губим и занапред,но да е с високо вдигната глава..с левскарския дух,а не тия трактористи да ни бият като тъпани на сватба.Вили би помогнал на Славия..колкото до Венци той живее за тотото..Фъргюсън да дойде на чело на Славия пак ще има бяло,нагло порно..съжалявам феновете на Славия.Не случаино намаляват със страшна скорост