Хлеб искал да напуска Рим преди началото на финала

21:15
Хлеб искал да напуска Рим преди началото на финала
Белоруският халф на Барселона Александър Хлеб е искал да напусне Рим часове преди началния съдийски сигнал на рефера Масимо Бусака, пише "Спорт".

Бившият футболист на Арсенал бил бесен, че е аут от групата на тима за сблъсъка с Манчестър Юнайтед и си опаковал багажа. Хлеб се готвил да се отправи към родината си, където в близките дни ще бъде на лагер с националния си отбор.

Гневът на футболиста бил породен от факта, че той бил загърбен заради младежите Педрро и Муниеса, които бяха включени от Гуардиола в резервите на "блаугранас".

Хлеб бил спрян от хора от щаба на Барса, които го убеждавали да запази самообладание и достойнство. Белорусинът успял да овладее нервите си и бил на трибуните, като по този начин видял на живо триумфа на своите съотборници.

Това обаче не променило желанието му да се махне от Барса. Хлеб е желан от Байерн Мюнхен и е много вероятно той да се озове на "Алианз арена" през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Weichentechnikk
30.05.2009 11:13

така е трябвало да направи да еба кучето долно....ако бях футболист единственото първенство в , което 6тях да искам да играя е в англия...премиар 6ип независимо в кой клуб! *smile*

sasho75
29.05.2009 23:47

Да беше си стоял в Арсенал,да не бе чудо видял *wink*