Любо Пенев гони десет

10:29
Любо Пенев гони десет
С десет футболисти ще се раздели ЦСКА след края на сезона. Това разкриха шефовете на Армията вчера, пред "7 дни спорт".

Треньорът Любослав Пенев вече е изготвил списъка с имената, които няма намерение да използва. Сред тях фигурират бразилците Фелипе Машадо и Ели Маркес, латвиецът Викторс Мороз, португалецът Зе Руи. Не е ясно и бъдещето на Давид Силва, който дойде в ЦСКА през зимната пауза от Локомотив Мездра в комплект с Руи Мигел. Договорa си със сигурност разтрогва исландецът Гардар Гунлаугсон.

В черния списък фигурират и няколко български имена. Със сигурност от лятото халфът Йордан Тодоров ще премине в друг клуб. Част от ненужните играчи пък ще бъдат преотстъпени за един сезон в някой от отборите в "А" и "Б" група, за да трупат игрова практика. След като стана ясно, че ЦСКА си търси нов вратар, не е изключено Даниел Беконо също да си стегне куфарите от стадион "Българска армия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rumenn
30.05.2009 15:44

пьрво да запоне сьс себеси несе вижда че нищо не става от него да ходи да играе тенис

svetlio_vn
30.05.2009 13:41

Всяка година се тръгва от нулата - продават се куп играчи , гради се отбор , трябва време , което никой не ти дава , догодина нов треньор и пак отначало ... За съжаление така е не само в ЦСКА , но и в повечето български отбори .

FLY_I
30.05.2009 10:41

Точно така ще стане,Торес_228,прав си!

torres_228
30.05.2009 10:31

Хахаха.. да ги изгони и да викне нови десет , които другия сезон пак ще ги изгони , ако вече не е изхварчал. *sick*