Балак: Няма да има подценяване от наша страна

17:42
Балак: Няма да има подценяване от наша страна
Германският капитан Михаел Балак заяви, че няма да подценява Турция в 1/2-финала на Евро 2008, който ще се състои в сряда.

Турция спечели мястото си сред последните, след като победи Хърватия с дузпи, докато германците победиха Португалия с 3:2 за да достигнат до тази фаза на борбата.

Турците имат доста проблеми, продиктувани от контузени и наказани футболисти, като треньорът Фатих Терим е заявил, че има само 13 играчи на разположение.  И все пак звездата на  Челси няма да приеме това като чиста монета.

"Не искам да говоря за титлата и ще бъде голяма грешка, ако вече мислим за финал, тъй като противникът е Турция, а не Италия", каза Балак пред "Frankfurter Allgemeine Zeitung".

"Нашата цел е пределно ясна: искаме да бъдем европейски шампиони."

"Не можем да не кажем, че сме по-добри в играта и тактиката от турците."

"Зависи само от нас да достигнем до последния мач и тъй като турският отбор е непредсказуем, е много трудно да се реши как да подходим в този мач."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

deno
23.06.2008 20:45

вазирай,той тоз "БалЪк" е голям шушляк.Аз искам турците да се класират,защото Германия винаги са с много късмет и подпомогнати от съдиите.А и на това европейско изиграха един "красив" мач - срещу Портогалия и нищо повече! , макар че третия гол (БалЪк) изварши ЧИСТ фал преди да играе с глава и да вкара гола!ГЕРМАНИЯ ВЪН!!!