Предлагат на ЦСКА нападател на Щутгарт

11:13
Предлагат на ЦСКА нападател на Щутгарт
Сръбският нападател Даниел Любоя е бил предложен от мениджър на ръководството на ЦСКА за лятната селекция на тима, разбра "Меридиан Мач". Таранът в момента е със статут на свободен агент. За последно той защитаваше цветовете на Щутгарт. Любоя игра през миналата есен срещу Черно море за Купата на УЕФА. От началото на година обаче влиза в конфликт с ръководството на "швабите" и рядко попада в групата на тима, като дори е пратен във втория отбор. От "Армията" тепърва ще решават дали има смисъл от евентуалното му привличане. Според сръбските медии Любоя ще поиска от "червените" 150 000 евро на година.

"Още не се знае нищо. Аз нямам личен мениджър, така че някой друг агент може да ме е предложил. Имам вариант за френската Лига 1, който е приоритетен за мен на този етап", лаконичен бе пред първия футболен всекидневник доскорошният сръбски национал.

От Борисовата градина имат намерението в лятната си селекция да залагат предимно на български футболисти. Това може да провали евентуалния трансфер на Любоя в ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари