Гриша Ганчев плаща двойно за бой над ЦСКА

11:26
Гриша Ганчев плаща двойно за бой над ЦСКА
Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев е обявил на играчите, че ги чака допълнителен бонус, ако бият ЦСКА в неделя и така направят празника за спечелването на Купата на България във вторник. Както е известно, той стартира веднага след последния съдийски сигнал в неделя, като са поканени големи звезди на фолка като Деси Слава, Азис и Софи Маринова.

Хора на английския Лестър, където играе Александър Тунчев, идват в неделя да преговарят за Михаил Венков. Бившият национал е бил наблюдаван 3 месеца. Английският тим, който се завърна през този сезон в Чемпиъншип желае и Николай Михайлов. Синът на Борислав Михайлов има договор с Ливърпул, но от два сезона е под наем в холандския Твенте.

Тимът на Станимир Стоилов направи първа тренировка вчера след двата свободни дни, които получи след успеха над Пирин Благоевград с 3:0. Единствените проблеми на наставника, който е и национален селекционер, са трайната контузия на Ивелин Попов и наказанието на Крум Бибишков.

В Борисовата градина вчера пък бяха безкрайно щастливи, че са взели лиценз за евротурнирите и нищо друго не ги интересуваше. Заради вещото ръководство на Александър Томов миналия сезон "червените" бяха изхвърлени от БФС и пратиха Левски на квалификации за Шампионската лига. Сега обаче отборът ще играе поне за място в групите за новата Лига Европа, след като сдадоха титлата заради безумно слабата си игра срещу "сините", Черно море и повечето мачове от пролетния полусезон.

Владимир Манчев и Удоджи най-вероятно ще подпишат нови договори с "червените", като се очаква те да приключат през 2012 година. Манчев направи уникални мачове през есента, но след това получи контузия и се възстановява. Той обаче трябва да е готов за подготовката на отбора, която ще бъде в Холандия. Там ще е и Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация