Велев остави Да Коща извън групата за мача с Миньор, Сърмов контузен

13:51
Велев остави Да Коща извън групата за мача с Миньор, Сърмов контузен
Наставникът на Левски Емил Велев заяви, че Георги Сърмов е извън групата на "сините" за мача с Миньор Перник, тъй като вчера е получил нелепа контузия.
Велев допълни, че полузащитника е стъпил накриво и си е изкълчил глезена.

"За голямо съжаление, Сърмов получи нелепа контузия, заради която няма да участва в утрешния двубой. На негово място обаче имаме варианти за заместник. Кой ще го замени в мача с Миньор ще решим непосредствено преди двубоя. Фелипе да Коща не попадна в групата, но в никакъв случай това не означава, че няма да разчитаме на него. Просто за утрешния мач така съм преценил. Много малко време мина откакто той пристигна в Левски за да бъдат оценени качествата му. Португалецът има още една година от своя договор с нас, в която ще има достатъчно възможности за изява", заяви наставника.

Велев каза и няколко думи за предстоящия мач: "Миньор са един добър отбор и заслужено се спасиха от изпадане в "Б" група. Моите притеснения са свързани с това, че най-вероятно перничани ще се затворят отзад, както го правят всички гостуващи отбори на "Герена". Не мислим за празненства и награждаване. Хубавото в случая е, че държим нещата в наши ръце и всичко си зависи само от нас. Имаме два мача, в които трябва да играем добре и да спечелим, а след това да мислим за получаването на купата."

Емил Велев отказа да коментира бъдещата лятна селекция на отбора като каза, че е набелязал трима-четирима футболисти, както от България, така и от чужбина, но за това ще се мисли след като мине и последния мач на "сините" срещу Пирин Благоевград.

Групата на Левски за мача с Миньор:
Петков, Генев, Миланов, Рабех, Тиберканин, Йовов, Христов, Митрев, Минев, М.Иванов, Цачев, Жоазиньо, Зе Соарес, Тасевски, Бистрон, Н.Димитров, Вагнер, Гаджев, Милиев, Балтанов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация