ФА наказа директора на Акрингтън

14:16
ФА наказа директора на Акрингтън
Робърт Хейс, изпълнителен директор на английския четвъртодивизионен клуб Акрингтън, беше наказан със забрана за работа в отбора за срок от 21 месеца и глоба от хиляди лири за нарушаване на правилника на ФА за залози. Той призна за 735 нарушения на правилото в последните десет години, като в 231 от случаите е залагал на собствения си тим. Над 30 от залозите на Хейс са за загуби на Акрингтън, но статистиката сочи, че той няма печалби.

"Аз искам моят отбор само да побеждава и това го знае всеки, който ме познава. Това е било винаги така и в случаите, в които съм залагал срещу Акрингтън, съм се радвал при загуба на финансовите ми средства. Трябва да се отбележи също така, че не съм изкарал пари от залозите, които са част от обвиненията. Както се вижда от извадката на ФА, аз дори стъм загубил 421 лири от залози на мачове на Акрингтън. Общата сума, с която съм се разделил, пък е 2318 лири", написа Хейс на своя официален уебсайт.

Миналата седмица нападателят Камерън Джером от Стоук Сити беше наказан с парична глоба от 50 хиляди лири за нарушаване на правилника за залози, докато халфът Андрюс Таунсенд от Тотнъм заплати 17 хиляди лири по-рано през годината.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация