Теплице унижи Славия на "Еден Арена" със 7:0 (видео)

11:17
Теплице унижи Славия на "Еден Арена" със 7:0 (видео)
Един от най-големите грандове в чешкия футбол Славия Прага претърпя шокираща загуба с 0:7 на своя стадион "Еден Арена" от Теплице в мач от петия кръг на чешката Гамбринус лига. Момчетата на Михал Петруш инкасираха седем безответни гола, а за "десерт" завършиха срещата и с човек по-малко, след като ветеранът Карол Кисел си изкара два жълти картона само в рамките на минута.

Феновете на Славия сякаш изживяха дежа вю от мача с Арсенал от Шампионската лига и отново бяха принудени да видят как във вратата на любимците им влизат цели седем попадения. Снощният погром е най-тежкият в историята на славния пражки тим в първото ниво на чешкия футбол. Преди него Теплице бяха с 4 точки аванс пред домакините си и нищо не предвещаваше този резултат...

Странно или не, първата по-сериозна голова опасност бе пред вратата на Томаш Григар - след хубаво центриране на Мартин Юхар Милан Шкода можеше да открие резултата с глава, но пропусна. Това бе и единственият шанс за "червено-белите".

Малко след като Славия изпусна, Теплице откриха головата си сметка чрез Таборски. 16 минути по-късно, в 26-ата, Яблонски покачи на 2:0. До края на полувремето резултатът се запази и част от хората на стадиона имаха някакви надежди любимците им поне да достигнат до реми.

Хората на Зденек Счасни обаче далеч не бяха на това мнение и довършиха опонента си с нови пет гола. Начало на голеадата през втората част даде резервата Аидин Махмутович, който до края оформи своя хеттрик, а по още един пирон в ковчега на Славия забиха Милан Матула и Адмир Левакович.  

След двубоя 43-годишният специалист Петруш успя само да промълви: "Това е огромен срам, ужас, ужас! Не мога да си обясня защо това се случи!"

ВИДЕО ОТ МАЧА!

ПРОГНОЗИРАЙ ГАМБРИНУС ЛИГАТА С WINNER.BG!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

miro211
20.08.2013 13:56

Тез от Теплице направо са разпорили като риба. Пълнели са ги като агне като еднорък готвач пиперка направо скъса ли им шортите*lol**lol**lol*

inspiredd
20.08.2013 13:53

Малиии...... а щях да пусна на Славия Прага

miro211
20.08.2013 13:50

Виж те седмия гол на кого е: Адмир ЛЕВАКОВИЧ. Що не са го кръстили направо Адмир Педераса *lol*

Bundesligarcho
20.08.2013 14:02

Aми врaтaря нa Локо Мездрa (не знaм дaли е още тaм) Юлиaн Левaшки*lol*

miro211
20.08.2013 13:41

Живял съм половин година в Теплице. Градът е 45-50 хил.ж. Освен добър отбор имат и хубави минерални бани много тенис кортове музеи архитектурни забележителности голф игрище много спортни културни и развлекателни центрове. Ха наздраве*beer*

unbeatable49
20.08.2013 11:34

Тези са ги пребили като куче на собствения им стадион *lol**confused*