Заради орална любов, перуанка не пуска Бардон да се върне в Левски

22:33
Заради орална любов, перуанка не пуска Бардон да се върне в Левски
Седерик Бардон бе много близо до завръщането си в Левски. Той изяви огромното си желание да рита отново при "сините". Това обаче не можа да се осъществи, поради семейни причини, заявиха наскоро Тодор Батков, Дани Боримиров и Вили Вуцов. WINNER.BG обаче разкри детайлите, заради които Седрик не може да се завърне на "Герена", а те са доста шокотливи.

"По време на престоя си в Левски Седерик Бардон често посещавал "SIN SITY", където веднъж прекалил с алкохола и се отдал на оралните ласки на красива жена. Страстите до там се разгорещили, че двамата се поддали на импулсите си в самото заведение. България е малка държава и клюките винаги си пробили път. За нещастие на Седерик, мълвата за оралната любов стигнала до ушите на съпругата му Ноели. Самата Ноели, която е лудо влюбена в Седерик била твърдо против съпруга да се връща в България, за да не се поддаде на ново изкушение и да не си развалят семейната идилия.

"Ноели, обичам те! Ще ти бъда верен!", кълнял се безуспешно Бардон. Както е известно, още при треньора Станимир Стоилов френският халф няколко пъти заяви, че на мига е готов да се върне при “сините”. Вили Вуцов също го искаше неистово, за да подсили Левски. Самият Бардон неколкократно даде изявление, че с голямо удоволствие би облякъл екипа на вицешампионите, но така или иначе не го стори.

Вече е ясно е защо, нали?!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sagazvamy
24.06.2008 01:48

"Ноели, обичам те! Ще ти бъда верен!" ... ... ...
Че и цитати на всичко отгоре... ... ...

Е кой ги чу? КОЙ ПОДСЛУША НОЕЛИ? Повече без такива чисто "орални" (разбирай вербални) изхвърляния от авторите.

По принцип не ми пука много за самото "info", щото аз се вълнувам от ЦСКА-то. Ама с журналистика съм се занимавал много (СУПЕР много). Не може така... (То в тая държава всичко може, ама не е във Ваш интерес)

Sagazvamy
24.06.2008 01:40

Ае к'во е т'ва е?........
Откога Winner-a стана жълта преса е? Не се излагайте, pls

taratora_92
24.06.2008 00:46

ти недеи много да знаиш какьв дом е бил тои ако иска ще се вурне бардон???

ognqn81
24.06.2008 00:06

Ноели да не се прави на толкова вярна, че знам какво правеше и с кой се чукаше докато Седрик беше по лагери с Левски!!!Дома й в Бояна се беше превърнал в публичен дом!!