Маруан Фелайни отбелязал с братовчедката на Рууни

11:41
Маруан Фелайни отбелязал с братовчедката на Рууни
В края на сезона Маруан Фелайни отбелязал доста красиво попадение, пише "Нюз ъф дъ уърлд". Къдрокосата звезда на Евертън успял да омае надарената Натали, която е и първа братовчедка на Уейн Рууни.

Белгиецът видял голи снимки на Нат и бил доста впечатлен от нейния бюст. Затова той й изпратил смс на развален английски, като я поканил на среща в един от лъскавите хотели в град Ливърпул.

"Той си свали панталона още на първата среща и ме помоли да му покажа гърдите си", разказва палавата мис Рууни.

"Първоначално аз се дърпах. После той ме попита кой е любимият ми играч на Евертън. Когато му казах, че той ми е любимецът вече не издържах на изкушението", допълва русокосата сексбомба.

"На втората ни среща нещата вече загрубяха и започнахме да се забавляваме голи. Странно е, че човек с толкова огромна коса всъщност е обезкосмен навсякъде другаде", казва още братовчедката на Уейн.

В крайна сметка, връзката между двамата била основана единствено на секса, тъй като след още няколко виждания мис Рууни била зарязана. Причината се криела в белгийската приятелка на Фелайни, която била започнала да подразбира какво прави зад гърба й нейния избраник.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

villituu
02.06.2009 18:47

Как обезкосмен Фелани е толкоз космат *sick*

gunner74
01.06.2009 22:02

е как ще е красавица *wonder* нали е роднина на Рууни *lol*

red_manutd_7
01.06.2009 17:02

Аз като чета това, виждам, че тя се подиграва с него ... а и не е голяма красавица в лице - по-скоро обратното. *joking*

mitko2026
01.06.2009 13:40

А Фейлани верно да не гледа тия леки жени ами да си гледа играта и да я подобрява че много ми харесва стила му наистина *smile*

martototo
01.06.2009 12:18

Еми то тая за толко става.... за 2-3 пъти не повече *joking*