Левскарите празнуват титлата в празна чалготека

11:17
Левскарите празнуват титлата в празна чалготека
Новите шампиони на България от Левски отпразнуваха в празна дискотека своята 26-а титла на България. Целият тим на "сините" се събра в столичната чалготека "Син Сити", която не работи в неделен ден, но специално за случая направи изключение и отвори врати. Така в огромното заведение освен 30-е играчи дойдоха и техни близки и приятели, но те далеч не успяха да го напълнят и то остана полупразно. Най-деен от всички бил резервният вратар Божидар Митрев, който с пура в уста не оставил микрофона цяла вечер, припявайки сръбски хитове.

Междувременно в Борисовата градина пропищяха от полицията. "Биха ни провинциални комплексари", заявиха на пресконференция възмутени феновете от сектор "Г", които бяха помлени от бой по време на мача ЛитексЦСКА (1:0) в неделя. 600 фенове на ексшампионите нахлуха на терена по време на двубоя от XXIX кръг на "А" група, където прекараха цяло второ полувреме, играейки на джитбол пред очите на полицията.

В края на срещата, гневни от развоя, някои от тях влязоха в разпри с полицаите, но истинската вендета ги чакала извън стадиона. "Навън ни чакаха около 200 жандармеристи, които ни почнаха, щом излязохме да си ходим, разказаха потърпевши. – Биха ни навсякъде, чупиха колите ни. Не подбираха жени, деца. Крещяха "измитайте се, шопи мръсни" и псуваха", заявиха те.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drunk_bear
02.06.2009 14:10

малко им е бил боя вярно е ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА

fastdie
02.06.2009 13:59

Левскар сам ама куките са си боклуци.Трябвало е ги приберат свинете още като са излезли на пистата, а това извън стадина си е типично селска работа

MB_KrisS
02.06.2009 12:57

Къде го има това нещо, мач да се играе, а на 5 метра да са се събрали 500 "души", които всеки един момент могат да влязат на терена. Как да се проведе по нормален начин тази среща? Този мач трябваше да бъде прекратен още, когато "публиката" стъпи на терена. Кой ви накара да излизате от сектора ви? Каква работа имате на терена? А после се оплаквайте, че ви бият. Ако питате мен, МАЛКО ВИ Е ТОЗИ БОЙ