Киево идва за Живко Миланов

11:35
Киево идва за Живко Миланов
Защитникът на Левски Живко Миланов отново попадна под полезрението на италианския Киево, съобщава "Меридиан мач". Скаути на "летящите магарета" ще наблюдават изявите на футболиста на "сините" по време на Световната квалификация на националния тим с ЕЙРЕ на 6 юни. Представители на италианците ще седнат в ложите на стадион "Васил Левски", за да следят под лупа бранителя.

Както е известно, ръководството на Киево си набеляза Миланов още през есенния полусезон и защитникът бе на косъм да премине в италианския тим. Последвалата треньорска рокада в клуба обаче провали трансфера му. Десният бек на "сините" бе желан от Джузепе Якини, но специалистът беше уволнен в началото на ноември заради слаби резултати, а новият треньор на отбора Доменико ди Карло се отказа от национала. Въпреки това италианците продължиха да следят изявите на Миланов и сега са подновили интереса си към него.

Самият бранител призна след мача с Миньор Перник, че към него има интерес от чуждестранни отбори, но към момента няма конкретни оферти. Ако Живко Миланов се представи на високо ниво в събота срещу ЕЙРЕ, нищо чудно да напусне "Герена" след последния двубой за сезона с Пирин Благоевград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

proffesor
03.06.2009 22:24

Adrian000 :
Съгласен, но без Петков и Миланов! Митрев ще стане вратар №1 в България и не само, в следващите 2 год, а за мястото на Миланов има и трябва да се търсят варианти, в Левски само тъпче на 1 място!

Adrian000
02.06.2009 12:18

Ако искаме да се представим добре в евротурнирите трябва да запазим Гошо Петков, Живко Миланов, Тасевски, Жоазиньо, Зе Суареш, Рабех и Гаджев! Ако отново тръгнат да сменят отбора резултата ще бъде същия ,както предишните 2 сезона!