ЦСКА си връща Стоян Колев

12:29
ЦСКА си връща Стоян Колев
Стоян Колев може да се завърне в ЦСКА за новия сезон. От Борисовата градина вече са стартирали преговори за привличането му. Правата на вратаря се държат от румънския Оцелул Галац, с който той има договор за още една година. Мениджърската агенция на Лъчезар Танев вече работи по трансфера, като се очаква "червените" да си осигурят услугите на Колев срещу символична сума.

Финансовата криза в Оцелул ще направи трансфера по-лесен. Стражът вчера се прибра в България и ще остане тук до утре.

"Да, знам за интереса на ЦСКА. Ако двата клуба се разберат, ще облека червената фланелка. Всичко е в ръцете на шефовете на ЦСКА и Оцелул", коментира пред "Меридиан Мач" 33-годишният страж. Стоян направи много силен сезон в Оцелул и се намира в по-добро състояние, отколкото при първия си престой в ЦСКА.

Колев стана шампион с "армейците" през сезон 2002/2003 година. 12 месеца по-късно той бе продаден на Локомотив Пловдив. Интересното е, че "червените" го привлякоха именно от "Лаута" през лятото на 2001 година, когато треньор на ЦСКА бе Аспарух Никодимов, главен мениджър Стойне Манолов, а Любослав Пенев се завърна на терена.

Ивайло Петров остава в ЦСКА, докато Даниел Беконо ще бъде продаден. Очаква се през новото първенство титулярен страж на "армейците" да е Колев, а Пифа да е негова резерва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tishkata
02.06.2009 14:32

Със стари курви нов бардак не става *sad*