Лонгфорд Таун - Фин Харпс, спечелен

14:52
Лонгфорд Таун - Фин Харпс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 1 познати от 3 мача - 33.3% успеваемост

Залог на деня за 07.09.2013 г.



Разстоянието между двата стадиона е едва 180 километра, а приятелските отношения между двата клуба не са от скоро. От 2010 година те правят поне по един мач на ПП/КР 2/1 или 1/2 на сезон. Последните им две срещи завършиха без да има обрат и днес няма да е изненада, ако те отново се завърнат към познатия си сценарий. И двата отбора винаги са си помаги, когато някой има нужда от точки. Лонгфорд Таун се бори за промоция, като има амбиции, играчи, но не и достатъчно пари, за да си осигури нови класни попълнения за евентуалното си участие в елита и да покрие разходите си там. Като най-лесен източник на натрупване на средства изглежда мач като днешния или определени уговорки в следващите кръгова. Предвид че точките сега са важни за Лонгфорд би следвал Фин Харпс да окаже съдействие.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.70

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация