Гуардиола сгромолясал Юнайтед с тайно оръжие (видео)

19:36
Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола използвал тайно оръжие, за да свали Манчестър Юнайтед от европейския трон, пишат медиите в Испания. Специалистът решил да направи мини-филм, с който да надъха футболистите си точно преди да излязат на терена на стадион "Олимпико" за финала с "червените дяволи".

Гуардиола получил помощ от журналиста Санти Падро, работещ в испанската ТВ 3, за създаването на филма.

Видеото представлява компилация на най-добрите моменти от сезона на всеки един от футболистите на Барса, извоювали дотогава титлата и Купата на Испания. Тези специални моменти били миксирани с кадри от филма "Гладиатор", а в самия край на произведението се чува част от арията "Несум Дорма"(Никой да не спи) на Пучини, в изпълнение на Лучано Павароти.
Както е известно, в края на музикалното изпълнение се акцентира върху думи "ще победя", което придава особен ефект.

Гуардиола изпробвал мини-филма първоначално на своя спортно-технически екип, като постигнал доста добри резултати, след като повече от колегите му били разтърсени от силни емоции.

Десет минути преди началото на срещата наставникът на Барселона пуснал видеото и на своите футболисти. Останалото е история. Наскоро медиите в Испания излъчиха вдъхновяващия филм в чест на требъла на каталунците.



За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drunk_bear
03.06.2009 09:39

те много се влияели теззи Каталунци бре от разни телевизори ами ако отидат на някоя покер машинка няма да могат да ги искарат от там докато не я победят или не им останат пари само билетче за градцкия транспорт *lol*

drunk_bear
03.06.2009 09:36

Добра идея колко им е повлияла те си знаят чудя се ако им е повлиял толкова силно този филм какво ли щеше да стане ако им беше пуснал порно на полувремето *joking* *lol*

TigerJK
03.06.2009 00:18

дам.. не е само да наредиш тактиката и да кажеш кой кво прави.. трябва си хъс и спортна злоба ;>

Pirin_fen
02.06.2009 22:12

Уникален треньор, изградил невероятен отбор! *thumb_up* (повече думи са излишни)

emo_peleto
02.06.2009 22:04

Гледайки клипа си мислех колко много ме беше яд (най-вече за Бербо), че Манчестър не взеха лигата. Но всъщност ако Юнайтед я бяха взели щеше да е най-голямата несправедливост. И също се чудех как има отбор, пак казвам ОТБОР с духа на Барса в иначе опорочения от парите съвременен футбол. И само нещастното стечение на обстоятелства е лишило каталунците от повече успехи в Испания и Европа (не че са малко, но са далече от Реал).

Hella
02.06.2009 20:18

Супер идея на Гуардиола. Не винаги всичко се постига със стратегия, трябва и голяма доза хъс, а точно това липсваше в по-голямата част от играта на Манчо

stef_sh
02.06.2009 19:56

Евала на такъв треньор... Много уважавам САФ но Гуардиола си свърши работата по добре от него ...... *thumb_up*