Наказаха съдията на ЦСКА - Локо София

16:33
Наказаха съдията на ЦСКА - Локо София
Председателят на Съдийската комисия към БФС Димо Момиров заяви, че реферът Георги Игнатов, който ръководи срещата между ЦСКА и Локомотив София от 28-я кръг на "А" група, ще бъде наказан за четири двубоя без наряд заради допуснатите грешки в дербито, което се игра на Националния стадион "Васил Левски".

"Реферът Георги Игнатов ще бъде наказан за четири мача за грешките, които допусна в срещата между ЦСКА и Локомотив София. Имаше неотсъдена дузпа за "железничарите". Нормално е, тъй като и други съдии са наказвани за аналогични грешки. Аз съм разговарял на няколко пъти с Игнатов. Други членове на комисията също са разговаряли с него. Георги Игнатов си приема грешките. Аз мисля, че той е достатъчно интелигентен, възпитан и честен човек и като изгледа видеозаписа видя къде сбъркал", заяви Момиров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

iksvel
02.06.2009 18:04

Един мач ли ВИ реши? Аз не подкрепям Локо София, но съм разгневен, че смешни отбори като Черно Море ще играят в Европа вместо най-добрият български клуб за последните 3-4 сезона. Но ти се замисли, глупако, дали ако Локото бяха били ЦСКА щяха да пуснат равния на Спартак Варна. Замисли се, тъпако, какво щеше да стане, ако съдията не беше прецакал Локо срещу Черноморец, Вихрен, Сливен през първия полусезон.

MB_KrisS
02.06.2009 17:16

Сигурно ще е така. Все съдията ви е виновен. Един мач ли ви реши цялото първенство. Смешен си.... *joking* Първо дори и да бяхте били, щяхте да сте на 3 точки зад Черно море, а не на 6. Второ как искаш да си трети след като на два пъти не можеш да победиш отбори от рода на Локо Пд и изпадащия Спартак Варна.

iksvel
02.06.2009 16:52

КЪСНО Е ВЕЧЕ! ЗАРАДИ ТОЗИ ПОМИЯР ЛОКОТО НЕ ЗАЕМАТ НАЙ-МАЛКОТО МЯСТО, КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТ - ТРЕТОТО!