Гриндавик - Фьолнир, загубен

14:56
Гриндавик - Фьолнир, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 3 познати от 5 мача - 60.0% успеваемост

Залог на деня за 09.09.2013 г.



И преди редица пъти съм писал, че Гриндавик вероятно е най-силният тим в дивизията, разположена под елита в Исландия. Логично той няма как да мачка всичко по пътя и след четири поредни победи в миналия кръг допусна поражение, но въпреки това добрата му голова разлика го остави на първата позиция. Днес завръщането на победния път изглежда задължително, защото конкурентите (и то няколко) са прекалено близо. Фьолнир, макар и да се намира на едва два пункта зад своя съперник, няма каквито и да било амбиции. Днешните гости са тим от средна ръка и евентуалното им пребиваване в елита (което е почти невероятно) ще се превърне в една гигантска грешка. Просто в последно време Фьолнир навлезе в добра форма, късметът беше с него и така се стигна до наличния му впечатляващ точков актив сега. Реалностите обаче подсказват друго и днес домакините би трябвало по един или друг начин да вземат пълния комплект точки.

Прогноза: 1; Коефициент: 1.85

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
09.09.2013 21:47

Вече е 0:2,ще пробвам следващ гол за домакините, в момента е 1,83 може и да се доберат до равенство,нападат яко*thumb_up*

putopalo
10.09.2013 00:05

Биха ги като тъпани*smile*

night_wolf1984
09.09.2013 22:26

За съжаление вече е 0-4*smile*

Drinoff
09.09.2013 15:28

Тази сутрин се чудих дали да го играя защото не ми хареса статистиката *smile* но го пуснах... радвам се че е еизбран за мач на деня..*smile* Дано Излезне ... аз си мисля че Шелефтео - Питеа също е 1.. но да видим..

night_wolf1984
09.09.2013 16:12

За Шелефтео съм съгласен,обаче тоя мач си е троен*wink*