Тоти и Неста излизат срещу България?

15:54
Тоти и Неста излизат срещу България?
Според "Corriere dello Sport" Франческо Тоти и Алесандро Неста ще се завърнат към адзурите, като част от отбора на Марчело Липи за Световното първенство през 2010г.

Изглежда, че Липи ще се завърне към треньорския пост и ще замени Донадони. Според италианската преса бившият наставник на националния отбор е убедил двамата играчи да се завърнат към националния отбор и да вземат участие в квалификациите по пътя към междунарадония форум в ЮАР.

Тоти не е играл за своята страна от финалния мач преди 2 години на Световното първенство в Германия, когато победиха след дузпи тима на Франция. Този мач бе последен и за Липи като наставник преди да напусне и да бъде заменен от Донадони.

Неста игра за последно в квалификацията за Евро 2008 срещу Грузия (октомври 2006), след което последва примера на Тоти и обяви своето оттегляне.

И двамата играчи, обаче, които са в прекрасни отношения с Липи сега са готови за Световното първенство през 2010г.

Ако се потвърди, новината със сигурност ще бъде приветствана от мнoго италиански фенове, тъй като се усещаше липса на качество в отбора по време на срещите от Евро 2008. Това е нещо, което тези двама световни шампиона могат да донесат със сигурност.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xtazzy
25.06.2008 01:22

Оооо ако тези двамата се върнат и по-важното ако Липи се върне на чело на Италия ще очаквам световното с нетърпени,защото добре звучи защита - Неста, Джамброта, Канаваро, Гросо, халфове - Пирло, Перота, Тоти, Де Роси, Каморанези, Гатузо, и нападение Тони, Дел Пиеро, Касано, Ди Натале и евентуално Джилардино и Инзаги