Левски ще опита да вземе Макриев

09:31
Левски ще опита да вземе Макриев
Левски ще направи опит да си върне нападателя Димитър Макриев, съобщи треньорът на "сините" Емил Велев пред "Ринг ТВ".

Новоизлюпеният български национал национал играе в израелския Ашдод, но Кокала се надява, че президентът на отбора, с когото се познават, ще склони да продаде голмайстора на тима от "Герена".

Засилен интерес към Макриев има от страна на италианските Дженоа и Аталанта, както и на белгийските Брюж и Гент.

"Знаем, че той има договор с израелския си отбор, но ще се опитаме да го вземем. Макриев е интересен футболист. Познавам го отдавна, но големият проблем е, че той има дългосрочен договор с Ашдод. Познавам се с президента на Ашдод, който ми е приятел и ще дойде в България, за да присъства на сватбата на Макриев и ще се опитам да го убедя да ни го продадат", съобщи Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Milan1989
10.06.2009 20:08

Абе в Западна Европа. Не го искам шибаняка Макриев -грозен педерас. Тоя е българския Луиш Фиго- сребролюбец жалък. Той и Пелето са най-смотаните в тоя спорт. Едно време отиде в ЦСКА, за да вземат те паричките от Интер. Да ходи в Генк или Андерлехт се едно ми е... Ние да си ползваме Цачев.

Adrian000
03.06.2009 23:18

Според мен освен талантливи млади играчи ,нашите грандове трябва да се оглеждат за опитни КЛАСНИ свободни агенти ,коита са в залеза на спортната си кариера ,но определено са класа и могат да помогнат на отбора за 1-2 сезона впредвид ,че трансферна сума няма при такива сделки имат възможност да предложат високи заплати особенно Левски , които имат претенции за ШЛ трябва да опитат подобна стъпка вместо да привличат за безумни суми от около 700-500 хиляди евро футболисти като Бистрон и Жеан Карлош освен лоши сделки те са и невъзвращаеми разходи ,а разликта между техните заплати и тази на един от този тип футболисти, които споменах не е чак толкова голяма! Един Анортозис даде отличен пример за отбор изграден от подобни футболисти пример е Дани!

josephbg
03.06.2009 13:20

Спомена се още за 1,5 млн евро за трансфери през лятото, както и че ще се опита да се привлече и Кривия от Ч.Море, при който също има проблеми с дългосрочен договор, както с Макриев.

omonigotemile
03.06.2009 10:15

При оферти от Италия и Белгия не ми се вярва да се върне в Левски...(дано Дженоя го вземе *wink*)

nastrade
03.06.2009 10:01

Да бе вземете го в "Левски". Я по-добре да го вземат някъде в западна Европа да не развалят и този талант.

torres_228
03.06.2009 10:00

Трудно ще е . Момчето не е от вчера и знае какво го очаква в България , ако се върне ... Лично аз предпочитам да остане в чужбина ! А и няма да иска да се върне тук .. почти съм сигурен ! *smile*

ultrablue1914
03.06.2009 09:41

Изтървахме го навремето,като ни беше юноша,сега ще гоним михаля!