Преглеждат Пелето, гласят го за титуляр срещу ирландците

10:20
Преглеждат Пелето, гласят го за титуляр срещу ирландците
Полузащитникът на българския национален отбор Станислав Ангелов премина преглед на ядрено-магнитен резонанс, като резултатите от него показаха, че халфът на германския Енерги Котбус има всички шансове да се възстанови до световната квалификация с Република Ирландия на 6 юни.

Ангелов страда от хронична болка заради т. нар. "футболна болест", но няма сериозно механично увреждане. Контузията се дължи на претоварване след тежкия сезон в Бундеслигата с отбора на Енерги.

Медицинският щаб на националния отбор начело с д-р Михаил Илиев е изготви индивидуална програма за възстановяване на Станислав Ангелов, която футболистът ще спазва до деня на мача.

В комуникацията със спортно-техническия щаб Ангелов би могъл да се включи наравно със съотборниците си в заниманията с топка, но това ще се преценява ден за ден. Вчера Ангелов продължи да се готви на облекчен режим. Лека травма на заниманието получи вратарят Димитър Иванков, който изкълчи пръст, но ситуацията не е сериозна и той ще бъде напълно готов за мача с Ирландия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация