Литекс забранява на цесекари да стъпват в Ловеч

10:54
Литекс забранява на цесекари да стъпват в Ловеч
Шефовете на Литекс решиха да спрат достъпа на привърженици на ЦСКА до стадиона в Ловеч. Повод са ексцесиите на мача в неделя, когато феновете на червените пробиха оградата и стигнаха до игрището, пише "7 дни спорт".

"Това, което направи агитката на ЦСКА, е рецидив", заяви директорът на клуба Величко Дихонов.

"Това се случва се трета година поред. Да си стоят в тях и да си чупят телевизорите и апартаментите. Не мога да повярвам колко дълги уши може да има един умопомрачен фен, наричащ себе си „журналист”, формиращ общественото мнение, да подава сигнали на освирепели хора по време на мача, за да навлязат на терена и да търсят саморазправа с футболисти, съдии и полиция. Говоря за лицето Иван Ченчев, който „уж чул” на сто метра, при 7000-8000 души на стадиона, как съдията казал на нашия треньор, че не е дошъл моментът да съсипе отбора на сърцето му.", каза още човекът от ръководството на "оранжевите", имайки в предвид "скандалните" разкрития, че реферът успокоявал Мъри Стоилов с думите:

"Спокойно, трай си, ще дойде и ситуацията!"

Дихонов заяви, че от Литекс завеждат дело за подстрекаване и вандализъм срещу тартора на групата - "300-килограмов шопар и търтей", като запознати предполагат, че става въпрос за армейския водач Дучето. Дихонов призова ЦСКА да се разграничи от него.

"Този великан и големец не може да ме обиди", отвърна Димитър Ангелов, който отговаря и на прякора на Бенито Мусолини.

"Публиката на ЦСКА е най-великата и многобройна в България. Тя не се страхува от никой, ще ходи навсякъде, където си поиска."

Той заплаши, че на следващото гостуване в Ловеч червените ще изкупят всички билети мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_309
03.06.2009 12:54

Ми вие го протрошете целия пък той ще го оправя, понеже сте свикнали в кочината да режете гредите и си мислите, че това е нормално на всякъде.

phpret
03.06.2009 12:30

Дихонов първо да си оправи стадиона.Второ,да си прочисти ушите като не е чул,или от "Осъм" от близо нечуват.Който пие сокове "Куин" оглушава.

bigred81
03.06.2009 11:57

абе ве4е стана банално сас тая тема!4е бе6е гронза гледка бе6е..кво стана когат се биха Ботев и Локо ПД а ма4 ваобще няма6е,или сините фенове никога не са яли бои от полицията,даже и след ма4а Левски Жилина?или никога не са 4упели седалки и не са замярвали с тях полицията? сега плюете по 4ервените фенове ,ама погледнете парво себе си поне сме още далеко от това което става в Южна Америка,ама сме и много далеко от това което и в Англия,макар 4е и там стават инциденти като например Кантона и фена на Кр Палас *joking*

ultrablue1914
03.06.2009 11:06

За следващото гостуване в Ловеч,Литекс да не им отпуска билети и да видим каво ще изкупят! Най-добре да си да си стоят в кочината! *sick*

lubo_309
03.06.2009 11:02

Пропуснах да напиша нещо. По-добре празен стадион, отколкото пълна кочина!!!

lubo_309
03.06.2009 11:01

Ти с прасе можеш ли да се разбереш!!! А иначе се съмнявам да изкупят всички билети, щот тия ще ги продават само на фенклубовете си.