Долу ръцете от публиката на ЦСКА!

13:52
Долу ръцете от публиката на ЦСКА!
Ръководството на ЦСКА разпространи чрез официалния сайт на клуба декларация, в която остро критикуват действията на полицията след мача на "червените" с Литекс в Ловеч от предпоследния кръг на "А" футболната ни група. Според шефовете на "армейците" привържениците на тима, които присъстваха на Градския стадион в неделя, са били провокирани, а след срещата полицията тенденциозно и без причина е била и малтретирала привърженици на ЦСКА без оглед на възраст и пол.

Декларация на ПФК ЦСКА ЕАД:

"Войната срещу ЦСКА навлезе в етап на тотална атака срещу най-големия капитал, с който нашият клуб разполага – феновете. Провокацията в Ловеч, организирана срещу ЦСКА и феновете, които за пореден път засвидетелстваха безрезервната си подкрепа към клуба, постигна желания ефект, отприщи неандерталските нрави на някои хора, злоупотребили с дадената им от Република България власт и без никакво съмнение ще донесе сурови санкции от Българския футболен съюз. Далеч сме от мисълта, че вината трябва да се търси навсякъде другаде, а не и при нас. ПФК ЦСКА държи и ще настоява виновните за нахлуването на публиката на терена да бъдат наказани. Готови сме да приемем санкциите, които не се съмняваме, че ще ни бъдат наложени от Дисциплинарната комисия, стига те да са справедливи, в рамките на разумното и в съответствие с нормативните уредби и законите на републиката.

Това, което последва обаче след последния съдийски сигнал в Ловеч, трябва да бъде окачествено меко казано като произвол. Тенденциозно и без причина бяха бити и малтретирани привърженици на ЦСКА без оглед на възраст и пол.

Няма да се впускаме в подробно описание на широко дискутираните в последните дни подробности като насъскването на полицейски кучета срещу феновете ни, рушенето на частна собственост от т.нар. "органи на реда" и редица други безумни и неадекватни действия на ловешката полиция. Също така няма да се спираме върху критериите на някои наши колеги за "обективна журналистика", тъй като според нас работата и призванието на журналиста е да отразява обективно и безпристрастно събитията, на които е станал свидетел. Такава показна гавра и саморазправа с феновете на най-великия български клуб не може, няма и никога няма да бъде толерирана от нас!

Ръководството на ПФК ЦСКА твърдо застава зад своите привърженици и фенклуба на ЦСКА и иска с настоящата декларация да изпрати едно кратко и ясно послание до всички, за които нашият клуб и нашите фенове са трън в очите:

Долу ръцете от най-великата и вярна публика!

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ЦСКА!

ПФК ЦСКА ЕАД"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitako68
06.06.2009 11:18

на такива олигофрени само бои .те неспазват никакви правила. *stop*

herlitz90
06.06.2009 11:02

какви фенове,това са група зомбирани чорбари,които от безсилие правят имиджа ни за бг. първенство да изглежда така.полицията си е абсолиутно права.даже малко ги биха

Futbulfen
04.06.2009 12:42

cesekarchetooo в момента ставаш смешен..спри да бълваш глупости..каквото и да говорите и да се изтъквате НИЕ СМЕ БИЛИ, СМЕ И ЩЕ БЪДЕМ ПОВЕЧЕ и много ПО-ВЕЛИКИ ОТ ВАС..смешници! Публиката на Левски е най-уникалната .. нещо което и вие се знаете,друг е въпроса , че не ви изнася *wink*

cesekarchetooo
04.06.2009 03:55

Аре стига ве. След като Кишишев цял мач провокира агитката, какво очаква? Още повече, че голяма част бяха пияни и е нормално да се стигне до ексцесии. А работата на полицията е да спира такива неща, не да пребива агитката.
За най-великата агитка е абсолютен факт, че сме ние. Може би само агитката на Ботев е някъде близо до нас, другите са на светлинни години назад. Такива емоции, каквито е имало на "Армията", никъде другаде ги е нямало. И не спорете за многобройност, защото тея анкети от по 5-600 човека въобще не са обективни. Навсякъде се изопачава, че вашата агитка е най-многобройна, като реално анкета трудно може да бъде направена и затова е спорно.

deko1991
03.06.2009 23:31

никога няма да сме с европейски манталитет ,защото има такива лумпени дето с лопата да ги ринеш трошат,бият се и други прояви и сляд това да имаш наглоста да обвиниш друг това е недупостимо! И която агитка пребие повече хора тя е най-добрата тва само в БГ може да го има нямам думи *evil*

Futbulfen
03.06.2009 23:12

Смях,смях и пак смях! Прасетата цвилят бити,пребити и посинени..цвилят , а не се замислят, че действията им предполагаха още повече бой! Отбора им безобразно слабичък (шампиони тръгнали да стават) , треньора им е един надменен дришльо със самочъвствие , което няма никакво покритие..с една дума боклук,леке.Шефовете си връзват гащите след поредния слаб сезон на армейчетата и се мазнят на една сбирщина като мислят,че е много велика. К'во им остава на изстрадалите заблуденяци от ц(*ка освен да тръгнат със зурлите напред и да се бият у гардите "Вижте кои сме ние..бием се с полицията" , а след мача(седмица почти след мача) те продължават да вият пребити и поСИНЕНИ! Най-великата и европейска публика у БЪлгария..да фанеме да се учиме от свинете а?! *joking* В България сте най-многобройни окей няма спор...Да , ама след НАС. САМО ЛЕВСКИ!

maxim_10
03.06.2009 22:21

След като декларацията е подписана от ръководството на ЦСКА ми е много интересно защо Пенко Пенков(човек от управата)определи поведението на червените фенове като недопустимо веднага след края на мача в неделя.Това си е чисто подмазване и дори ''шопара'' ще го усети.Доколкото за публиката когато няма с какво друго да се похвалиш идва познатото ''НАЙ-ВЯРНАТА И НАЙ МНОГОБРОЙНАТА'' въпреки че ''вярната'' публика слезе на терена в Ловеч за да линчува своите и всички от ръководството трябва да са благодарни на полицията за това че не им се налага да ходят до Мездра и Сандански за нови суперзвезди.

MPirata
03.06.2009 21:30

Има цска - има проблеми. Няма цска - няма проблеми.Извода е ясен.

lassitar2
03.06.2009 20:58

dimsa Много си прав...в това отношение(зулумите в Ловеч)никога и никоя публика няма да ви достигне..Няма кой друг да падне толкова ниско.И не разбрах колко пъти и кога са се еб*вали с вас?

dimsa
03.06.2009 20:29

Не оправдавам действията на тези които нахлуха на терена, но е нормално като се ебават с теб да ти писне, а когато се ебават системно - да ти падне пердето! За жалост на много им бе до козирката и се поддадоха на поредната провокация. Но агитка като тази на ЦСКА - светлинни години имат всички фенове на останалите БГ отборчета да достигнат!!! СЕКТОР Г никога няма да бъде достигнат!!!
VIVA СЕКТОР Г!!! VIVA ЦСКА!!!

bacardy_breezer
03.06.2009 19:58

От ц(*ка пак търсят внимание.Левски стана шампион , Литекс взе купата , Черно Море и Локото направиха силен сезон и вече никой не се сеща ,че в България има такъв отбор WC*KA .И те горките к'во да правят ,жадни за медийно внимание разиграват някакви циркове сега , нищо оставете ги само това им остана на горките прасета *stop*

UltraBlueHool
03.06.2009 19:08

Смешни са ми собствениците на Титан.Агитката на цска направиха една добра хореография единствено на мача с Левски.Ако правят изводи с 1 мач че имат най-вярната и най-великата публика не искам да им припомнят доста моменти в които си оставят шалчетата и знамената и показват обичта си.При условие че са шампиони нормално е да имат доста фенове , но изглежда за тях това не е фактор да са много както нас.Няма да споменавам мачове.

Adrian000
03.06.2009 18:11

Много ми е интересно къде са феновете на ЦСКА в този форум искам да чуя аз какво мислят за вандалските прояви на тези уроди самоче искам да чуя трезво мислещи ЦСКАри ,а не чорбари! Може да съм левскар ,но ми е жал ,че по- този начин колтурните хора биват оплювани като фенове на един отбор именно заради такива изверги! Тези хора нямат място по- трибуните ,а във затвора! Точно заради такива незнам вече как да ги нарека избяга голяма част от българската публика знаете ли колко хора са пострадали от такива тъпанари?! Колко хора са останали без зрени, слух ?! Дори има и загинали! Къде е държавата?! Къде е правосъдието ?! Защо не защитатава мирните граждани,а позволява на всякакви вандали да си развяват байрака всеки следващ мач! БОЙ НАРЕД И ВСИЧКИ ПО КИЛИИТЕ ЗА ТАКИВА БО*ЛУЦИ! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ЛЕВСКАРИ, ЦЕСЕКАРИ ,БОТЕВИСТИ И ТЪЙ НАТАТЪК!

beckham_07
03.06.2009 17:33

Къде долу рацете ве!Селяни,селяни,селяни!!!ЦСКА имат най-простата публика.Само вандали.Дано целия седващ сезон да играят през закрити трибуни!!!!!!!

blq
03.06.2009 17:15

"Европейска агитка" *joking* *lol* *lol*

Kalinho
03.06.2009 16:15

Каква най - велика публика - най - дрогирана и пияна да *smile* збор от надрусани малолетни и безработни лумпели

DeMod
03.06.2009 15:35

да си продължа мисълта....жалко е че има хора които с действията си провокират органите на реда и го правят целенасочено за да може полицията да се опита да въведе ред и те да и се противопоставят.Това е целта -да има безредици,да има насилие за да може после да излязат на челните страници и да плачат от "ПОЛИЦЕЙСКИЯ ПРОИЗВОЛ" А кой ще ни спаси нас от техния произвол? И защо никога полицията не бие тези които си гледат мача в другите сектори мирно и спокойно? Няма никакви извинения за действията на агитките.Те са длъжни да се съобразяват със правилата,със закона...ако не ги спазват тези правила трябва да си понесат отговорността от действията си.А на полицията това и е работата да въдворява ред,дори и със сила

DeMod
03.06.2009 15:33

Абсолютно си прав, pappi и това трябва да се отнася за всички агитки.Всяко едно определение като"най-велика публика,най-верни фенове" е едно самохвалство и перчене,дори бих казал надъхване да се вършат безобразия. С какво една агитка може да се нарече "НАЙ-ВЕЛИКА" ,със своята многочисленост ли? Със простотията която върши на стадиона и извън него ли? Велики са хората които отиват да гледат мача с нагласата да изживеят радоста от победата и с достойнство да приемат загубата.Ако отиваш и се подготвяш като за война би трябвало да си престъпник...

kazak
03.06.2009 15:10

Аз нямам спомен да се е играла футболна среща с фенове зад вратаря,освен в селските мачове.

pappi
03.06.2009 14:46

Какво осъждат действията на полицията!!! *thinking* *evil* Тия луди ли са??? От агитката нахлуват и първи налитат срещу полицайте.....даже трябваше да ги бият повече!!! Такива лумпени са само за бой и да не им се дава да стъпват на стадионите!!!! Ама и Дучето е виновен,защото той помагаше за разбиването на оградата и подтикваше "подчинените" си да нахлуят на терена!!!Ама него не смееха да го докоснат полицайте!!!За всички такива вредители от всяка агитка трябва много бой и затвори!!!Да се прочисти мършата,защото страдат самите клубове и истинските фенове!!!