\"София–Запад\": МВР иззе прахчета за пречистване на организма

17:57
\"София–Запад\": МВР иззе прахчета за пречистване на организма
Председателите на Националния фенклуб на Левски Владимир Владимиров и на "София-Запад" Антон Калчев заявиха, че според тях акцията на МВР срещу част от агитката на "сините" е политическа.

Според шефовете на фенклубовете на шампиона на България в кафето, което е било обискирано, не е имало никой от привържениците, за които се говори, че са замесени в трафик на наркотици. В момента, в който Калчев е отишъл на мястото и се е представил на органите на реда, те не са му обърнали абсолютно никакво внимание и единственото, което са поискали от него е да им отвори една от стаите на заведението, която е била заключена.

Председателят на фенклуб "София –Запад" опроверга информациите, че от мястото са иззети наркотици, като допълни, че там е имало прахчета за пречистване на организма, които са на билкова основа.
Шефът на феновете от "София-Запад" допълни, че в самото кафе е имало камери, но след като са били иззети компютрите няма как да се види какво е записано от тях.

"Според мен, това е политическа атака, защото фенклубът на Левски винаги има ясно изразена гражданска позиция по всички наболели въпроси. Това според мен беше провал на МВР. По време на самата акция, полицаите не си даваха много зор, което за мен говори, че работата е поръчкова. Никой от нашите фенове не е арестуван, на мястото на събитието нямаше никой, тъй като след мача с Миньор ние бяхме изморени и се прибрахме. Полицията обаче е допускала, че ще сме в кафето, където ще празнуваме шампионската титла на Левски. Там обаче имаше само едно куче, което бе доста уплашено. Как си обяснявате, че до момента няма повдигнати обвинения срещу никой, след като са били арестувани хора и са били иззети наркотици? Това според мен е политическа атака, тъй като стана шест часа след като направихме мирен протест пред полското посолство за да защитим две отвлечени деца", заяви Антон Калчев.

"Същото беше и преди няколко месеца със събитията на 14 януари, само че до този момент не бяха разбивали наше кафе и не е имало опити за обиск. Ще подадем искове срещу някои от медиите за невярно публикувани информации от предишния случай, като има вероятност има вероятност да действаме по този начин и сега при тези случай. Как е възможно да се пишат такива глупости, че сме били безработни, като всеки от нас се занимава с нещо? Освен всички друго, някои от нас са стюарди към нашия клуб, а именно стюардите охраняват стадиона, а не както се твърди, че това прави полицията. Защо никой не споменава, че ние се занимаваме с благотворителност и в момента чакаме регистрация за СМС, за да събираме пари за трансплантация на бъбрек за две момчета от Сектор "Б"? Нашата идея обаче е тази благотворителна кауза да продължи и след като двете момчета бъдат оперирани, като така да помагаме и на други нуждаещи се", завърши още Калчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BELETSA
04.06.2009 00:39

Прахчетата наистина са за "прочистване на организма" - с тях феновете на циганския отбор освобождават напрежението и прочистват задния вход, преди да се наведат и да се хванат за палците *lol*
А "вярната" публика на уеWC*ки е представена от един пес *smile* Или може би на председателя на фен-клуба, попрекалил с "прахчета", "цигарки" и "витамини", му е дошла "брилянтната" идея да снима филма "Куче в кафене" *lol*

stoyko80
03.06.2009 23:23

Гугутката и той там застанал...всеки знае,че тия са дилъри на Таке!

murhum
03.06.2009 21:59

Това е меко казано НЕСЕРИОЗНО. Какво ще правят прахчета за почистване на организма във Фен-клуба на Говедата ???????????????? Не ми се вярва да има толкова тъп човек, че да им повярва. Интересното е, че даже приятели от говежди произход не вярват на подобни малоумни оправдания!!!