Ювентус напира да си върне Божинов, Парма също иска нападателя

08:13
Ювентус напира да си върне Божинов, Парма също иска нападателя
Ювентус ще направи опит да си върне нападателя Валери Божинов, съобщава "Тутоспорт". Според изданието, футболистът на Манчестър Сити е сред топ играчите от Висшата лига на Англия, желани от "Старата госпожа" за следващия сезон.

Валери е № 1 в трансферния списък на "бианконерите”. Българският национал вече игра в гранда от Торино със статут на преотстъпен от Фиорентина. Освен него, Ювентус иска още Дирк Кайт от Ливърпул и Флоран Малуда от Челси.

Бъдещето на Валери Божинов в Манчестър Сити е неясно, предвид мащабната звездна селекция, която "гражданите" готвят през лятото. Вчера се появиха информации, че другият български национал в състава на Марк Хюз Мартин Петров ще получи предложение за нов договор, но за Божинов не е сигурно дали ще остане в тима от Манчестър.

Валери се полза с добър авторитет в Серия А и не е изключено да се върне в Италия. Новакът в Калчото Парма също проявява интерес към нападателя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rysalka
06.06.2009 09:21

Пармалатите ще го носят на ръце според мен и там мойе да стане лидер на отбора

stefan_94
04.06.2009 20:05

по-добре да отиде в парма там най-вероятно ще е титуляр,докато в сити предвид селекцията ,която готвят и конкуренцията в ювентус ще бъде твърда резерва

red_manutd_7
04.06.2009 14:29

По-добре ще е да остане.С Ювентус ще се изгуби просто ... няма да е титуляр там.