На \"Армията\" се разделят с десет по взаимно съгласие

09:50
На \"Армията\" се разделят с десет по взаимно съгласие
Близо десет футболисти на ЦСКА ще се разделят с клуба по взаимно съгласие след края на сезона. Това разкриха от управата на червените вчера пред "7 дни спорт". Повечето от тях ще бъдат футболисти, чиито договори изтичат след края на сезона. След новата травма, която получи в коляното, нападателят Владимир Манчев почти сигурно няма да преподпише.

Същото е и положението със Здравко Лазаров, който едва ли ще остане на Армията и през следващия сезон, въпреки че има договор за още година. Лазаров беше осъден от УЕФА да плати на бившия си клуб Ерджиеспор 300 000 евро.

Със сигурност червената фланелка повече няма да облекат бразилецът Ели Маркес, португалците Давид Силва и Зе Руи, камерунецът Даниел Беконо, нападателите Владислав Златинов и Евгени Йорданов. Част от юношите пък ще бъдат преотстъпени на други клубове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

herlitz90
06.06.2009 11:06

*sad* -10 гръг 12гръг *evil* 14гръг------така изглеждаха групичката лумпени от цецка

Samoletski
04.06.2009 17:44

Тръгнали ми сини фенове да оправят ЦСКА. Вижте си лецките, защото с тая безхаберна игра пак ще ви газят и жилят. Пак насред лято ще падате от скиори. В момента въобще не ми се мисли за евротурнирите, че според мен отехата ни пак ще бъде Черно море да загуби минимално. Просто с това измислено първенство сме за никъде, дано поне национала ни зарадва.

hevata
04.06.2009 17:00

Много много смях с тоя объркан отбор-тия шматки от ЦСКА не зная какво ще прават до 1-я си мач в Европа.Никакви индикации за нови играчи,само тотална разпродажба

Kalinho
04.06.2009 14:35

ей тва е отношението на Евроселскито ръководство на чорбата към играчи те им *smile* Играчи като Манчев и Лазаров просто не заслужават такова отношение най - вече Манчев дал е повече на клуба от колкото може да даде всеки един от ръководството сега Това за пореден път показва колко е глупав Чичовото и как в следващите години цецка ще духа супата