Пасош - Витория Сетубал, спечелен

17:33
Пасош - Витория Сетубал, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и главният редактор на сайта за професионални стратегически прогнози Probet.bg Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. септември: 11 познати от 16 мача - 68.8% успеваемост

Залог на деня за 23.09.2013 г.



Пасош де Ферейра няма победа от началото на сезона и свободното падане, в което се намира тимът, едва ли скоро ще приключи. Той се раздели с голяма част от основните си изпълнители, а финансовите му проблеми продължават да се задълбочават. Домакините смениха треньора, но той започва да гради нов отбор, а Кощиня безспорно не е сред най-опитните спецове в страна, но с тези финанси Пасош няма как да си позволи по-авторитетен треньор. Общо в дванадесет поредни мача Ферейра е без победа. Витория Сетубал е тим от сходна класа наглед, но той съхрани много от основните си изпълнители от миналата кампания, а и не изпитва финансови затруднения. Представянето на гостите от началото на сезона не впечатлява, но при тези обстоятелства коефициентът за двоен шанс в тяхна полза е изпълнен със стойност и си струва да се посегне към него.

Прогноза: X2; Коефициент: 2.00

Георги Сотиров, Probet.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LoNsDaLe_
23.09.2013 22:59

Пасош са доста зле, чудя си се на акъла как ги чаках на гол/гол с Фиорентина като знам, че са в такава криза.

Иначе днеска хванах оувъра на Есберг на @2.00 и голямо БРАВО на прогнозите в пробет Сотирка и 2-та излезнаха. *beer* За утре вече съм набелязал clean sheet на Оребро-@1.83. Надявам се да не го урочасам както в последно време квото поста фейлва. *blush*