БФС се произнесе: ЦСКА в \"А\" група

17:29
БФС се произнесе: ЦСКА в \"А\" група
След днешното едночасово заседание на Изпълкома на БФС стана ясно, че футболната ни управа няма намерение да изхвърли ЦСКА от "A" група.

Изпълкома на БФС не може да реши самосиндикално дали "червените" да започнат надпреварата от елитната ни "А" групата, но топката бе прехвърлена в Лицензионната комисия, на която бе препоръчано да преразгледа своето решение.

"Ние дадохме своето разрешение и вече нищо не зависи от нас. Всички членове единодушно гласуваха за преразглеждане на документите на ЦСКА от Лицензионната комисия. Сега топката е именно в Лицензионната комисия, като от там ще трябва да решат бъдещето на ЦСКА", заяви Борислав Михайлов.

Емил Костадинов излезе сравнително спокоен и заяви:

"Шефовете на БФС дадоха разрешение за оставането на ЦСКА в "А" група. Лицензионната комисия сега трябва да преразгледа новите документи и да реши."

Нито един от другите представителите на БФС не пожела да коментира решението на Изпълкома. Така, почти сигурно "червените" стартират от "А" група през новия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
25.06.2008 18:08

Само не мога да разбера ,защо някои потребители говорят за завист и злоба при положение ,че тук се говори за Ц*** на какво да завиждаме? Или тва е болна тема за тези потребители ,но нищо чудно все пак са фенове на този клуб Порнографията е очевидна в Бг. няма футбол не стига и корупция ами и играчите ни в "А" група повечето не са българи а толкова таланти има в Бг.. Но защо да изграждаме наши футболисти ,като ще направим чуждите хора такива.А колко помия още има няма да ми стигне живота сигурно да я изпиша тук.. Просто темата за Бг. футбол и всичко свързано с нея не заслужава да се коментира..

SaDisTa
25.06.2008 12:01

Няма кво да говорим...скапана държава,скапана игра.Един ден се говори :Няма да играят в ШЛ и ще отидат в "В" група,на следващия ден 15 милиона са си наред и ще играят....интересно в Португалия и Италия няма никви компромиси само тук,във България и скапания БФС могат да се случат тия неща.Но както и да е,и да играете в А група,пак ще ревете.ВАШИЯ СМЕШЕН ОТБОР Е НАЙ-ИЗМИСЛЕНИЯ В ЦЯЛА Б-Я.Един ден имате 15 мил. дълг и на следващия ден сичко ви е изрядно.Вместо да се надъхвате,земете разберете че трябва сте благодарни на шибаната корупция.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,ПАК ЩЕ ВИ НАКАЖЕМ !
САМО ЛЕВСКИ

Sagazvamy
25.06.2008 11:55

@markata1988 ние супата ще си я сърбаме, защото сме чорбари, само че вие ще я духате тая супа.
Напоследък левскарите във форумите станаха спецове по право и направиха аналогии с всеки възможен тим, който е санкциониран по една или друга причина.
Фактът, че ще играем в А-група явно много дразни някои хора. Какво ви пука? Нали сте по-добри!

@Sunway Лицензионната комисия не е подчинена директно на УЕФА. БФС е подчинено директно на УЕФА. Не че има кой знае какво значение това. Просто малка корекция.

alexten
25.06.2008 11:34

Здравейте! Бих желал да напиша няколко реда в отговор на потребителя " Sunway", относно заглавието на написания по-горе материал и възраженията които той има. "БФС се произнесе: ЦСКА в "А" група" е абсолютно точно и актуално заглавие. Всичко това, което сте написали във вашия коментар е вярно, но за да достигнат тези документи до ЛИЦЕНЗИОННАТА КОМИСИЯ трябва от Изпълкома на БФС да кажат "ДА". Ако управата на "Иван Асен II" каже "НЕ" и не допусне документите за преразглеждане ЦСКА автоматично няма как да получи лиценз, по простата причина, че документите няма как да се придвижат до следващата инстанция. Когато четем, нека обръщаме внимание на цялото заглавие: "БФС СЕ ПРОИЗНЕСЕ:..........". Благодаря.

markata1988
25.06.2008 09:17

Жалки сте и жалки ще си останете, докато се говереше че ще отидете във В група, не бяхте толкова злояди, за пореден път показвате колко сте жалки и високомерни! Взехте титлата с отбор, а отбор се прави с играчи, е имахте играчи и останахте с дългове... Нали сте ЦСКА?!?!? Значи само трябва да се срамувате че сте с 15 млн. дълг. И ква е тая България, за едни компромис може, за други не... Изсърбайте си супата да ви е за урок... ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ И ВИЕ И ЦЕЛИЯ ОТБОР!!! ЛЕВСКИ FOREVER!!!

Sunway
25.06.2008 07:02

Аз мисля, че заглавието БФС се произнесе: ЦСКА в "А" група не е правилно.Искам да внеса пояснения по тази тема.1-во БФС разрешава и препоръчва на Лицензионната комисия, да преразгледа казуса с отнемането на лиценза на ПФК ЦСКА и забележете АКО РЕШИ ЛИЦЕНЗИОННАТА КОМИСИЯ да издаде нов лиценз на ЦСКА.Лицензионната комисия е единствената институция, която взима и дава лицензи на отборите.Пак искам дебело да подчертая, че Лицензионната комисия НЕ Е ПОДЧИНЕНА НА БФС а директно на УЕФА.В този случай БФС сезира Лицензионната комисия, че ЦСКА към насотящата дата са внесели документи за изчистване на дълговете си и очакват даване на новия лиценз.БФС НЕ РАЗГЛЕЖДА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ И НЕ ВЗИМА РЕШЕНИЯ И НЕ МОЖЕ ДА ВЗИМА ТАКИВА относно даването на лиценз на ЦСКА.Единственият орган, който може да го направи е Лицензионната комисия.Тя разглежда документите и тя единствена взима решение.Така че в този ред на мисли БФС просто сезира или по-просто казано съобщава на Лцензионната комисия да вземе решение по казуса ЦСКА, защото такъв е редът.Първо внасяш документите в БФС, които ги дават на Лицензионната комисия и тя се произнася с окончателното решение.

mario1914
25.06.2008 00:06

ЦСКА ще играе в Шампионската лига, но не футболната, а волейболната. Червените получиха една от двете уайлд карти, които Европейската конфедерация (CEV) отпуска. България има нисък клубен коефициент, пробивът на ЦСКА е плод на сериозни дипломатически усилия.

diksi_mizia
24.06.2008 23:51

ЦСКА ще играе в шампионска лига още този сезон.Така решава УЕФА на 01.07.2008г.Съжалявам за намеренията на ПФК"ЛЕВСКИ"да влязат през парадния вход на ШАМПИОНА.

drumara
24.06.2008 23:31

Да си фен на ШАМПИОНА на България не е грешен избор,а гордост Грешен избор е си пуснеш мустак и да назначиш Вили Вуцов за треньор на своя отбор бе щастливец

stenli111
24.06.2008 21:42

ехооо....ДРУМАРА или както се пишеш там ,каква завист и за какво смачкано самочувствие приказваш бе нещастник....а с вас а без вас все тая ,Левски е истината....какво сме виновни че си се заврял като цесекар...грешен избор това е

drumara
24.06.2008 21:36

Всички левскари станахте адвокати Само вие ще оправите тая държава Ако Левски имаше същите проблеми щяхте да пеете друга песен

pafata
24.06.2008 21:30

Това въобще новина ли е? Шампионът на Ирландия Шелбърн го пратиха в долната дивизия заради същото, но едно е Ейре, друго - България.

MPirata
24.06.2008 21:15

Явно в България не може да се вземе адекватно решение. Престъпление има виновни няма. Ако аз не си платя тока ще ме изключат. За това тоталитарно отборче законите не важат. До кога държавата ще се грижи за него? Хайде всички да вземем да му платим задълженията. Всеки който взима заплата да му удържат "ФОНТ" цска, за да сме сигурни, че догодина няма да изпаднат в същата ситуация.

kork
24.06.2008 20:33

Браво прададохте си отбора сега трябва да сте доволни поне на Берое че ви дават евтино футболисти

drumara
24.06.2008 20:03

Като четеш коментарите на феновете на Левски свързани с лиценза на ЦСКА оставаш с впечатлението,че това са най-големите защитници на закона и реда в България.Истината обаче е друга-злобните им коментари показват долна завист и смачкано самочувствие.Шампион се става с игра на терена,а не с атвокатски номера.Батков ще види титла този година през крив макарон.САМО ЦСКА!!!

Karamfil40
24.06.2008 19:10

абе да ви се невиди и говедата....какво е виновен отбора за тия простоти....виновни са президента,собствениците на отбора.....не играчите....и браво за победата.....ЦСКА отново са в А група то не че са били някаде другаде.....и мога да кажа че това става заради феновете на отбора...ако не бяха те т.е. ние нямаше да стане така....представете си ако бяха изгонили ЦСКА кво щеше да стане....щяхме да ги изринем !!!

САМО ЦСКА !!!!

galya123
24.06.2008 19:08

Правописните грешки в предишното ми съждение са умишление. Както и някои от последващите. Спускам се до нивото на някои други писачи.
Що пък Интертото да не ни е ПРЕУРИТЕТ. Некой български отбор да го е взелал това тото, щото немам спомен. Т.е. тотото в Интертото винаги го хващаме, че наш'те ще паднат. Ако ЦСКА вземе некое Интертото нема да е лошо. Че то кой друг, че немам представа!

rokera_henry
24.06.2008 19:03

Никой не гледа да плюе или да се заяжда.Въпроса е ,че за едни може за други не. Пирин за 100хиляди ги вкараха в "Б" група ,а ЦСКА имаха 2млн дълг тогава и нямаше санкции. Сега имаха 15млн и пак няма нищо . Ебаси порнографията тва е България..

galya123
24.06.2008 18:59

Нема лошо! Аре пак шампиони догодина! Та нема да е Левски с то смешен треньор-шоумен. С Литеск ша требе да се преборим, че то истинският тренер на Левски е там под прекритие.

Sagazvamy
24.06.2008 18:58

Чудя се защо няма ЦСКА-ри, които да се радват, а само левскари, които са недоволни...
На това ли разчитате? Изпълкоми и лицензионни комисии... И по-спокойно с прогнозите за следващия сезон хубава дума...

lukeze
24.06.2008 18:57

Такива измислени тимчета като Локо незнам си какво ,Славия ,Литекс и Лескуик от Подуене ще го отнасят и тази година. ЦСКА доказа ,че има най великата и вярна публика .

martototo
24.06.2008 18:37

Този сезон ИНТЕРТОТО ВИ Е ПРЕУРИТЕТ!!! И СЛАВИЯ И ЛОКО И ЛИТЕКС ще са пред вас !!!

Naskote
24.06.2008 18:18

Затова няма да се измъкнем никога от блатото.Каккво като е Цска.