Александър Томов с изпълнителен лист срещу ЦСКА

09:17
Александър Томов с изпълнителен лист срещу ЦСКА
Собственикът на ЦСКА Александър Томов си е извадил изпълнителен лист срещу клуба, за да получи 1200 лева, които му се дължали за заплати в предния му период. По принцип той претендираше за доста по-голяма сума, но тя бе намалена в съда.

Близката до Томов фирма "Интернешънъл метал форуърдинг" пък е прибрала 120 000 лева през БФС за заем към ЦСКА, който дълго бе оспорван. Парите влезли в клубната каса, но били изтеглени на следващия ден без следа какви плащания са направени с тях.

"Интернешънъл метал форуърдинг" и "Лира инвестмънт", която взе акциите на ЦСКА, са с общ мениджмънт. Във вторник стана ясно, че и "Лира" е завела дело срещу клуба за 670 000 лева цесия, която е получила.

Само за часове след като се появи в туитър, профилът на Лоурънс Дейвис @CSKALaurence се превърна в тренд. Набързо над 100 човека започнаха да го следят. Президентът на ЦСКА обеща да го направи при посещението си в София и спази думата си.

Първите неща, които англичанинът свърши, бяха да поздрави отбора за победата с 1:0 над “Литекс” и да благодари на феновете за невероятната подкрепа към отбора. След това опроверга отново слуховете, че синът му Барни ходи с дъщерята на Александър Томов.

Стойчо Младенов заведе в Любимец 21 играчи, от които ще определи групата за гостуването на новака. Единствено Косоко пропуска срещата заради контузия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация