Локомотив София чукна 80

15:42
Локомотив София чукна 80
Днес Локомотив София чества своята 80-годишнина. "Червено-черните" от "Надежда" са най-старият "железничарски" клуб в Европа.

По този повод от клуба организират честване. Тържеството е на 4 юни 2009 година от 18.00 ч. в Дома на транспортния работник (кино "Освобождение"), а официалният коктейл ще е във VIP-залата на Централна гара.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

debelarica1234
04.06.2009 22:25

Само едно не мога да разбера имаме богат президент а нямаме никакви титли и купи.За 14 години под ръководството на г-н Гигов имаме само една купа на България тази година можеше да се поздравим за 80 годишнината но уви пак пропуснахме тази възможност та даже и в европейските турнири няма да играем.Това според мен е недопустимо от страна на ръководството.Някъде нещо е объркано и то от години наред.Давам пример с Литекс нищо и никакво провинциално отборче а всяка година с някаква купа а ние уж софийски гранд и нищо.Г-н Гигов трябва да се замисли сериозно с това нещо ако има желание отборът на ЛОКОМОТИВ да бъде след време страшилище за всички български а и не само български отбори,такъв какъвто е бил ЛОКОМОТИВ в близкото минало.ДА Е ЧЕСТИТ ПРАЗНИКА НА ВСИЧКИ ЛОКОМОТИВЦИ.САМО ЛОКО.