Арсенал с интерес към Гуиса?

08:15
Арсенал с интерес към Гуиса?
Гуиса е последният играч, който се свърза с преминаване на "Емирейтс стейдиъм", информира британското издание Daily Mail.

Испанският национал, който отбеляза 27 гола през последния сезон в Ла Лига с екипа на Майорка се очаква да напусне своя клуб през това лято, въпреки отвореното писмо на привържениците на клуба, в което бе заявено, че нападателят е ключът към успехите на отбора и продажбата му е поредната грешна стъпка от страна на ръководството, след продажбата на Самуел Ето\'о преди време.

Според вестника, Гуиса изглежда идеалният заместник на Емануел Адебайор, към който според слухове в последните седмици има интерес от страна на грандовете Барселона и АС Милан.

При положение, че "топчиите" продадат тогоанския нападател, то за тях тогава не би било проблем да платят 12 милиона паунда за испанеца, като именно това е цената упомената в договора му, срещу която той може да напусне клуба.

Въпреки отбелязаните си голове във вътрешното първенство, Гуиса не може да се пребори за титулярно място в състава на Арагонес на Евро 2008, след като Фернандо Торес и Давид Вия, който е и голмайстор на турнира до момента изведоха своята страна до полуфинална среща с Русия.

Ако премине в Арсенал, то нападателят ще се събере със своя сънародник Сеск Фабрегас, който също взе участие в някой от мачовете на "Ла Фурия" като резерва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация