Стоилов: Ще играем само за победа, няма как да чакаме Бербатов да реши мача

16:04
Стоилов: Ще играем само за победа, няма как да чакаме Бербатов да реши мача
Треньорът на националния отбор по футбол на България Станимир Стоилов даде планирана пресконференция за представители на медиите преди предстоящата световна квалификация срещу състава на ЕЙРЕ.

"Ще играем само за победа, нищо друго не ни устройва", бяха първите думи на селекционера ни. Мъри изрази и желание, да се подобри завършващият удар в нашия състав, който с оглед ситуацията в групата трябва да преследва задължителна победа, ако иска да запази шансове за Световното първенство.

"Няма как да чакаме Бербатов да реши мача, трябва да играем колективно и да си помагаме във всички зони. Просто с колективни действия трябва да направим така, че той да покаже целия си потенциал. През последните години той е под голямо напрежение, защото има големи очаквания към него. След като искаш да се класираш на Световно първенство трябва да имаш добър отбор и едва след това да има единици, които да изпъкват. Мисля, че добър сезон за Митко и Юнайтед. Очаквам ако е здрав, догодина да още по-основна фигура в тима", заяви Стоилов.

"Още не съм избистрил титулярния състав. Ще изчакам да видя състоянието на Станислав Ангелов. Той е един от важните ни играчи в средата на терена. Мишо Венков отпада от състава заради контузия и групата вече е от 18 футболисти", допълни Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bos
04.06.2009 21:59

Футболния отбор на БГ стимулира търговията с алкохол.Феновете трябва добре да се почерпят че да не усетят тегавата игра на националите.Разбирасе и аз се надявам на 6 ти нещата да тръгнат за футбола ни.

cesekarchetooo
04.06.2009 21:16

Абе Бербатов, къв е тоя бе? КОЛОВАТИ, МЕЧО и ТОПЧО ше решат мача, нЕма начин. Само се чудя що не викна Бистрон, Зе Соарес и сие, цирка щеше да е пълен... Заради тия бидони замалко да се откажа да ходя на мача...

JEP
04.06.2009 18:36

Ще чакаш, че щакаш - де шъ идеш

UltraBlueHool
04.06.2009 17:09

Дано си прав за Бербатов.Трябва да си покаже целия потенциал в този мач за България.Относно Стоянов и Кишишев са опитни футболисти и не би трябвало да има много проблеми в защита,но единствено мача ще покаже кой как се справя.Мисля че треньора ни е най-добрия треньор в България и много добър специалист и всички българи трябва да му се доверим.Нищо друго освен победа не би било прието.Напред ЛЪВОВЕ!

Almalox
04.06.2009 16:14

Аве завършващият удар не ни е там проблема,проблема е в защита годинките на някой от наще си казват вече думата Стоянов и Кишишев там ще ни е проблема и много ще патим според мен.Докато в нападение имаме добри и опитни футболисти Боживно М.Петров и най-вече Бербатов ,за който мисля че този мач ще покаже на какво е способен.УСПЕХ НА НАЩЕ *wink*