Императора се завръща

09:19
Императора се завръща
Нападателят на Интер Адриано няма търпение да се завърне в игра за своя клуб под ръководството на Жозе Мауриньо, след като през последните 6 месеца игра под наем за бразилския Сао Пауло.

Играчът може би най-накрая намери себе си след труден период в неговата кариера. Прекарал последните няколко месеца у дома, той имаше достатъчно време да преразгледа живота си и своята кариера.

Сега той се завърна в Италия и изглежда напълно готов за едно ново начало, като самият Мауриньо е заявил, че желае да даде шанс на своя футболист да играе.

"Аз наистина съм много щастлив да бъда отново в Италия и специално в Интер", заяви бразилеца. "Аз се завърнах от Бразилия с мисълта да се наложа отново в отбора на Интер. Убеден съм, че всичко ще бъде добре и няма да има проблеми. Моите първи поздрави са отправени към феновете."

Самият Мауриньо заяви: "За момента ние сме говорили единствено по телефона, но аз ще се срещна скоро с него. Формата, която демонстрира в Сао Пауло ме кара да вярвам, че всичко ще върви към по-добро и по-добро този път."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
25.06.2008 09:55

Много голям ! Евалата, страшен играч.Дано пак не се издъни с поредната доза помия,аз лично се надявам да го гледам в пълният му блясък.