Топчо: Няма от какво да се притесняваме срещу ЕЙРЕ

18:48
Топчо: Няма от какво да се притесняваме срещу ЕЙРЕ
Защитникът на националния отбор на България Елин Топузаков заяви след днешната тренировка на "лъвовете", че всички в тима се надяват да спечелят победата в съботната решителна битка за класиране на Мондиал 2010 със състава на ЕЙРЕ.

"Всички готвим с една единствена цел – да постигнем победата, за да имаме реални шансове да се класираме за Световното първенство. Не знам какво е състоянието на Станислав Ангелов. Все пак Станимир Стоилов избира кой ще започне мача и той трябва да прецени кой е най-подготвен и кой ще му свърши най-добра работа срещу ЕЙРЕ. Смятам, че сме готови, всички сме играли мачове под напрежение, така че няма от какво да се притесняваме. Това все пак е само една игра, а ние сме доказали, че имаме качества. Само трябва да ги покажем. Аз не мисля, че може да се изненадаме взаимно, важното е, че с импровизация и с подкрепата на публиката да покажем нашата си игра и да победим. Без публика, футболът е половин игра. Ще се радваме да играем пред пълен стадион и тези хора да ни дадат допълнително сили, за да се представим по-добре", заяви Елин Топузаков.

"Надявам се да опазим Роби Кийн. Не мисля, че е чак толкова опасен, така че няма да има проблем. Надявам се България да победи, но не мога да обещая – във футбола всичко може да случи. Понякога и късмета е важен. Мисля, че ако силно вярваш и имаш самочувствие, можеш да се поздравиш с успеха. За националния отбор бих играл на всяка позиция, искам да съм полезен на тима, но засега не съм говорил със Стоилов да играя на друг пост, различен от моя. В отбора има настроение, ние сме един добър колектив и се надявам да пренесем това на терена. За бъдещето си в клубен отбор ще мисля след събота, засега съм концентриран само върху националния ни тим", каза още Топчо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация