Турски национал пред договор с Ла Коруня

11:47
Турски национал пред договор с Ла Коруня
Турският национал Мехмет Аурелио призна, че ще бъде щастлив, ако премине в отбора от испанската Ла Лига - Ла Коруня.

Халфът на Фенербахче е обект на интерес от страна на не един европейски клуб, но според последните новини, "галисийците" са най-близо до подписа на футболиста.

Байрам Тутумлу, който е агент на 30-годишния играч оповести, че неговият клиент има огромното желание да се премести на "Риасор".

"Мехмет Аурелио е бразилец и той няма да среща трудности с испанския език. Той харесва много Ла Коруня и ще бъде изключително радостен, ако играе в Испания."

Формата на играча по време на срещите от Евро 2008 е наистина впечатляваща и това бе достатъчен повод за интерес от страна на други клубове. Ето защо натурализираният бразилец отказа да поднови своя договор с настоящия си клуб.

Съдбата му ще се решава едва след като Турция приключи своето участие на Евро 2008, където в двубой от 1/2-финалната фаза днес излиза срещу състава на Германия.

"Точно сега той се нуждае от почивка. Успехите на Турция на този европейски форум му носят истинска наслада. Когато всичко там приключи, ние ще седнем с него да разгледаме офертите и да решим коя е най-приемлива за самия него."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pafata
26.06.2008 18:20

Неко дойде. Вече взехме Омар Браво и сме близо до купуването на Вилемсон, така че Супердепор се завръща