Томов: Бием Левски и атакуваме първото място

09:29
Томов: Бием Левски и атакуваме първото място
Главният акционер в ЦСКА Александър Томов заяви, че очаква "червените" да спечелят дербито с Левски, а след това да атакуват и титлата. Той баче не можа да даде точен отговор кога играчите и служителите ще получат заплатите си, като заяви, че той не отговаря за това.

"Вижте, не мога да отговарям на въпроси за заплатите на служителите и футболистите. Има си хора, които се грижат за това. Освен това днес (б.р. вчера) сме вторник, а до края на седмицата остават още 5 дни. Има кога да им се дадат възнагражденията. Пък и после предстои дербито с Левски. Дотогава трябва да се платят много сериозни неща. Но кой ден ще бъде избран за заплатите от ръководството, няма как да го кажа, тъй като не е моя отговорност. Аз съм главен акционер, от мен зависи кой да управлява, да влиза в Управителиня и Надзорния съвет, а не кога да се плащат заплатите. И за финал да предупредя - бием Левски и оттам насетне нямаме спирачка", закани се Томов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LevskiSf92
09.10.2013 16:21

Тия па прасетата за кви се взеха бе биха Славия и се помислиха за шампиони.Иначе то е ясно,че са по-добре от нас в момента,но в едно дерби никога нищо не се знае *wink*

night_wolf1984
09.10.2013 18:36

Май ,не си спомняш,че Славия ви отне титлата,а?Иначе за титлата нямаме голям шанс в момента*smile*

myzrael
09.10.2013 12:03

Тоз пък и той литна в облаците. Нека да бием един от претендентите и тогава да ми говори за първо място.

TheHeavenMakers
09.10.2013 10:22

И двамата под мен ( особено първия ) сте доказали вече не малко време , че освен глупости и малоумие друго не можете да кажете !

YUNOFF
09.10.2013 10:14

До коментар [@comment 1488032] от [@user aa2]:

*lol**lol**lol**lol**lol* Кефиш ме! И аз мисля така. ЦСКА и Левски трябва от сега да почнат да купуват мачовете за другият сезон даже може да ги купят в пакет ще им излезе по евтино *party**party*