Меси ще играе на Олимпиадата

14:31
Меси ще играе на Олимпиадата
Аржентинският ас Лионел Меси заяви, че ще защитава титлата на своята страна по време на Олимпийските игри това лято, въпреки различното мнение на Барселона по въпроса.

Гаучосите не допуснаха гол преди 4 години и така взеха златото, като оставиха Парагвай на второ място и Италия на трето.

Звездите от Премиер Лигата Тевес и Масчерано ще защитават медалите си, докато останалите Серхио Агуеро и дуото от Реал Мадрид Гонзало Игуаин и Фернандо Гаго ще се присъединят към Меси като представители на Ла Лига.

Барселона се опитва да попречи на 20-годишния играч в участието му на олимпиадата в Китай това лято, тъй като тя съвпада с началото на европейския сезон под предлог, че така той ще изпусне първите мачове на отбора в Шампионската Лига.

Но Меси е решен да представи страната си и настоява, че очаква с нетърпение да играе заедно с Агуеро и компания това лято.

"Отивам на Олимпиадата, каквото и да става. Истината е, че не знам как ще разреша проблемите, но няма и капка съмнение, че ще съм там."

"Наистина съм преизпълнен с надежди. Много се радвам, че Серхио Агуеро ще се присъедини и нямам търпение да играя заедно с него."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация