Томов и Дейвис идват на Вечното дерби

11:42
Томов и Дейвис идват на Вечното дерби
Александър Томов и Лоурънс Дейвис планират да посетят Вечното дерби с Левски в събота. Двамата са с такава нагласа, но окончателното решение ще го вземат утре. Те не са посетили нито един мач на ЦСКА до момента, въпреки че именно Лупи е човекът, който дърпа конците на "Армията", информира "Тема Спорт.

Томов най-вероятно ще се срещне с отбора преди мача със сините и ще дръпне реч пред играчите, в която ще обясни колко важно е дербито да бъде спечелено.

В същото време Стойчо Младенов ще има само една дилема около стартовия състав и тя ще е свързана с върха на атаката. Именно там са колебанията в треньорския щаб на ЦСКА. Всички останали 10 титуляри на червените за събота са ясни.

Днес футболистите ще имат почивен ден, а от утре започват подготовка за сблъсъка със сините. Повечето тренировки на отбора ще бъдат на клубната база в Панчарево, а само две от заниманията ще са на "Армията".

Въпреки че вчера бе почивен ден, монтирането на седалки в сектор А продължаваше. Утре ще има последна среща между изпълнителния директор на червените Александър Тодоров и представители на сдружението " ЦСКА Завинаги". На нея трябва да бъде подписан и договорът между двете страни, освен ако Томов не се отметне В последния момент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари