Адзурите тренират на мафиотски терен

14:04
Адзурите тренират на мафиотски терен
Националният отбор на Италия се подготвя за своята последна Световна квалификация в група "В" - домакинство на Армения, на терена на отбор, който е бил контролиран от мафията, официално съобщи сайтът на федерацията на страната.

Скуадра адзура, която отдавна си гарантира участие на Световните финали в Бразилия догодина, направи тази сутрин тренировка на стадиончето "Джарусо" в селището Куарто, което е предградие на Неапол. Самата среща утре ще бъде на стадиона Сан Паоло в Неапол. Отборът, който използва това игрище - Нуова Куарто Калчо, се състезава в Серия Екселенца, шесто ниво на италианския футбол. Той обаче става известен с това, че през 2011-а година е бил под контрола на местната престъпна групировка Камора, мафиотска структура от Неапол и района.

Тренировката ни тук е послание за законност, коментира президентът на федерацията на Италия Джанкарло Алебе пред Радио 1 днес. Скуадра Адзура е в Куарто, за да затвърди ценностите, в които ние всички вярваме.

Отборът на Нуова Куарто е бил обект на заплахи няколко пъти, а тренировъчните игрища са били нападани от вандали, след което ръководството е сигнализирало организацията SOS-Импреса, заминаваща се с борба против рекета.

И докато Италия вече чака спокойно жребия на 6-и декември в Коща де Сауипе (щата Баия), на който ще бъдат разпределени 32-ата отбора-финалисти на Световното първенство. Армения обаче има минимални теоретични шансове за 2-ата позиция, като е в борба за това с България, Дания и Чехия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

headhunters
14.10.2013 17:15

Е нормално предвид , че ювентус са именно мафиотски отбори ( имат играчи и в националния) за тях не е нищо ново *lol*

biserms
14.10.2013 18:00

Че нямаш личен живот сме разбрали отдавна и оттам коплексите ти все повече избиват... Вече дори в статии, които нямат нищо общо с ЮВЕНТУС, пак ще ги намесиш*joking* Да се чуди човек да ти се смее ли, или да те съжалява *sad*

Kirilov_10
14.10.2013 17:47

Къде се загуби бе пандишпан малък *lol*. Пак хейтваш Юве, че са мафиоти а си фен на отбор създаден от руски мафиот *lol*. Иначе малоумна статия....

norwich_ajax
14.10.2013 15:32

ебати тапата и безмислена статия *lol**lol**lol*

branimir2
14.10.2013 17:25

Пише се ''тЪпа'' научете се най после бе ман**вци.