Берлускони: Утре вечер решаваме бъдещето на Кака

08:31
Берлускони: Утре вечер решаваме бъдещето на Кака
Бъдещето на Кака ще стане ясно в неделя вечер, съобщи собственикът на Милан Силвио Берлускони.

Реал Мадрид дава 70 милиона евро за плеймейкъра на "росонерите", а италианският гранд има нужда от тази сума. Легендата на френския футбол Зинедин Зидан пък съобщи, че бразилеца вече е подписал договор с "белия балет".

В крайна сметка Силвио Берлускони, човекът, който най-добре знае как се движи трансферната сага около Кака, реши да внесе повече яснота по въпроса.

"В неделя ще се съберем и ще решим какви трансфери ще правим това лято. Тогава ще стане ясно и бъдещето на Рики. Не е сигурно, че си тръгва от Милан", сподели премиерът на Италия.

Последната дума по очакваната сделка с Реал обаче ще има самият Кака, който през зимата бе изправен пред същата дилема и тогава избра да остане в Милан.

Берлускони пък съобщи още, че "росонерите" ще купят класен нападател през лятото. Робиньо и Флоран Малуда не влизат в плановете на тима, но е много вероятно Лука Тони или Давид Трезеге да подсилят италианския гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pacho_vr
06.06.2009 13:10

берлускони е полудял как може да привлече Трезеге. А що се отнася до Тони никой няма да го пусне току така да ходи в Милан. Мисля че Байерн няма да го пуснат

flander_86
06.06.2009 11:59

тоз берлускони е полудял. как може да вземе тони и трезеге

Dagoberty
06.06.2009 08:48

Дано да остане в Милан.Отборът няма да е същият без Кака *wink*