Първи сме в Европа...по червени картони

17:28
Първи сме в Европа...по червени картони
Българският национален отбор по футбол е сред безспорните лидери по получени наказателни картони по време на Световните квалификации в Зона Европа, които завършиха снощи.

Нашите заемат 1-ото място с пет червени картона за 10-те мача, а единствената ни конкуренция е Черна гора, която е получила 4. Армения, Азербайджан и Северна Ирландия са с по три червени картона от десетте си мача.

По брой жълти картони България е на 10-а позиция с 25 получени санкции, като лидер е футболното джудже Сан Марино с 36. Отборът на Литва е бил декориран с 35 картона, Лихтенщайн е с 33. Черна гора заема сериозната 4-а позиция в ранглистата с 32.

Двама футболисти от всичките 52 държави са получили по два червени картона в квалификациите- това са Светослав Дяков от България и Саво Павичевич от Черна гора. Според официалния сайт на УЕФА, Дяков обаче няма конкуренция, тъй като освен двете си
отстранявания от игра, има и 7 жълти картона. Павичевич няма как да се мери с него, тъй като изостава с 5.

Общият поглед показва, че българската група В е предложила най-горещите мачове, заедно с тези от група Н. В двете групи са вдигнати общо по 11 червени картона.

Останалите отбори в нашата група са Италия с два червени картона, Чехия- с 1, а Малта и Дания нямат отстранен футболист в тези квалификации.

В групите F и G са показани общо по 8 жълти картони във всяка от тях. Най-спокойно е било в група С на Германия, Швеция, Австрия, Република Ирландия, Казахстан и Фарьорските острови- общо три червени картона за всички мачове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenal_king
17.10.2013 15:26

какво садии са ни виновни щом първото полувреме срещу чехите нямахме нито едно голово положение,нито един опасен изстрел,нито човек в центъра,който да иска топката и да даде един 20-30 метров пас да влезнат здраво в единоборство и много други неща.Единствено играха Манолев,Гаджев(слагам го,защото е възрастен и единствено той от цялата ни халфова линия) и Попето

Notlike
17.10.2013 11:38

Хайде бъдете малко обективни, моля ви се. Стига с това "режат ни" - картонът на Бандаловски - абсолютно безсмислено влизане с двата крака. Вторият червен - Дяков има жълт картон и отива да се ежи на арменеца. Естествено, нямаше какво да стане, получи си картон като хората. Третият - Бодуров. Абсолютен червен картон си е това, откъдето и да го погледнеш - събаряне на последния в защитата, при това направо го тръшна. Дяков - едното влизане отзад, втория път го посече през средата, при все, че периметърът му беше покрит от Иван Иванов. Последния червен картон - Занев си има жълт картон за грубо влизане, където даже можеше да получи и червен при строг съдия. Съдията му дава жълт. После става нарушение и той тръгва да пляска иронично. Стига сме ревали от съдиите, и в чужбина понякога се случва да има несправедливост, ама цигании няма!

enjo2
17.10.2013 09:11

Явно направихме проблем на великите държави като "Дания" и взеха да ни режат яко !!! това е то няма какво да се говори само за 1 от тези 5 червени можеше да се даде !!! това е !!! *angry* и все пак радвам се че тъпите дървета не отидаха на световно защото и циганите от Армения играят повече от тях 0:4 показа що за стока са "великите" дървочани !

Tishoff7
16.10.2013 20:52

Наистина много жалко, повярвахме си, като типичните българи и си мислихме, че ще вкараме три гола на Чех, трябваше да си излезем, като го правехме и да си вземем победата или точката.
Червени картони са голяма глупост, но ако Любо остане ще ги изчисти, сигурен съм *thumb_up*

fred_duffy
16.10.2013 20:15

На индивидуалната класация пак сме в тройката сигурно,даже си мисля че Дяков трябва да е на 1-во място

kros4o
16.10.2013 19:18

Черна гора са е*ахти дърварите - по червени 2-ри, по жълти 4-ти

radostin.jekov
16.10.2013 18:24

Пак ще ни запомнят с нещо "хубаво" в Европа освен с добрата игра *smile* *cards**cards**cards*

BarcelonaMen
16.10.2013 18:10

ние поставихме рекорд най-много пъти рязани от съдии

Horned
16.10.2013 21:31

Те съдийте ни бяха набелязали просто :/,да ти имам мафиотският футбол в днешно време!*angry*

arsenal_king
16.10.2013 18:02

ем кво да се очаква от прости хора,можели мача срещу армения да ни е толкова важен и трябва да земем 3 точки с голове и ние да получим 2 червени картона