Гуардиола: В Барса добрите футболисти стават още по-силни

15:45
Гуардиола: В Барса добрите футболисти стават още по-силни
Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола смята, че добрите футболисти, които идват при "каталунците", стават още по-силни. Треньорът на испанския шампион направи изказването си по повод нападателя на Интер Златан Ибрахимович, за когото упорито се говори, че ще премине на "Камп Ноу".

"Ибрахимович е прекрасен футболист. Много играчи, които идват в Барселона, стават по-силни. Ще видим какво ще се случи. Всичко ще се реши с времето", каза Гуардиола.

От Барса са предложили Самуел Ето\'о и 25 милиона евро за Златан Ибрахимович и Максуел, но според информациите, "нерадзурите" са отказали подобна сделка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

keeNeon
20.06.2009 12:20

Абе "англичани" слабите отбори от примерата ще направят на пух и прах тея от ВЛ. Аре моля ви се. Подлизурковци такива.

Adrian000
07.06.2009 11:26

Феновете на аглийския футбол сте толкова смешни ,че направо къртите ако Барса били играли в английското първенство ала бала и к'во?! Ти Барса за случаен отбор я имаш бе изобщо гледал ли си испански футбол ,а?! К'во си мислиш ,че Севиля ,Реал Мадрид, Виляреал, Атлетико Мадрид, Валенсия, Депортиво са слаби отбори ли?! Та Атлетико смачка Ливърпул и само съдията ги спаси в групите! Реал просто са каръци ,а Виляреал и Атлетико все още нямат манталитет на големи отбори ,но бъдете сигурни ,че и те ще израстнат благодарение на постоянството си! Парите не правят футбола и Барса го доказа ,те доказаха ,че и със красива игра може да се печели!

geshana
06.06.2009 19:36

beckham_07 Смешен си брат ... Пике го бил развил Алекс-а и кат го развива що го маха казвай ки че не се нуждае от него . Второ тва че манафа е играл 38 мача в Англия не значи че и барса не игра толкоз ... трето приятел я са събуди уе манафа наист бяха спаринг партниори на барса на финала тва че на тебе не ти харесва си е лично твой проблем ся моеш да си замълчиш и тва е !!!

beckham_07
06.06.2009 18:16

Ае боклуци какъв спаринг партньор ве!?Това да не е Реал Мадрид.Ако Барса играеха в Анлийското първенство и бяха играли толкова мачове колкото ЮНАЙТЕД щяха да вдият те спаринг партньор!!!И Пике го разви Сър Алекс и после той се върна в Барселона.Барса НЕТРЯБВАШЕ ДА СА НА ФИНАЛА!Добре че беше Платини който мрази английските отбори и неискаше втори пореден английси финал!Барса са големи!Спор няма!Но да ми говорите за спаринг партньори е балъшко.Догодина ще видим какво ще направите.МАНЧЕСТЪР са три пъти подред шампиони в най-силното първенство в света!!!!!!!Догодина ще видим дали и до полуфинал ще стигнат Барса на ШЛ да на говорим че ако идат на Световното Клубно Първенсто ще са дроб отвсякъде!!!!!!!

SchweppesS
06.06.2009 17:38

red_manutd_7 да бе мой човек в Барса нема силни футболисти всички са толкова смешни за тебе ма твойто любимо отборче им беше спаринг партньор на финала ... то стана ясно че сички феновете от острова нема признаят Барса ама фактите са си факти Барса спечели сичко със "слабите" си футболисти тъй 4е ШШШШШШТ