Венгер търси варианти за защитата на Арсенал

19:45
Венгер търси варианти за защитата на Арсенал
Защитата на Арсенал има нужда от нови лица, смята мениджърът на "топчиите" Арсен Венгер.

Френският наставник на лондончани иска да подсили тима си в дефанзивен план, за да може отборът му да подобри класирането си във Висшата лига. "Артилеристите" допуснаха 37 гола през изминалия сезон, което е твърде много за състав с шампионски амбиции. За сравнение, Манчестър Юнайтед, Челси и Ливърпул са получили съответно 24, 24 и 27 попадения в своята врата.

"Изминалият сезон беше много интересен, защото имахме труден старт, а после ставахме все по-силни и по-силни. Също така беше интересно и защото това е много млад състав, който подложи на проверка психическата си сила. Резултатите на защитата са звеното върху което искаме да работим и да подобрим", съобщи Венгер.

Според информациите, Кристиан Запата от Удинезе и Джорджо Киелини от Ювентус са набелязаните от Арсенал футболисти. Със скромните 13 милиона паунда за селекция, Арсен Венгер едва ли ще може да си позволи звездно попълнение в отбрана.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gogata85
07.06.2009 12:16

тая тема какво общо има с Манчестър *wonder*

qkubu
06.06.2009 20:06

Да ви кажа чесно,искам Галас да си заминава.След гафа които стана мн ми падна в очите ... За вратаря няма какво да говорим мн добър сезон за Алмуния нз какво не му харесваш.Халф според мен мн добре ще играе Насри след пристигането на Аршавин, Насри играе мн добре като централен халф с Сонг и Денилсон а Фабрегас зад нападателите.Защитата е проблема този сезон трябват ни опитни играчи това е според мен !!!!

arsen
06.06.2009 20:01

Вратаря е добър.А ако Томас е вече в Арсенал ще партнира на Туре,макар че не искам да продаваме Галас.

obnoxious
06.06.2009 19:54

Говори се, че Томас Вермаелен е подписал. Интересно е на кой ще партнира - Туре или Галас. Според мен освен от защитник, Арсенал се нуждае от един здрав халф-разбивач (като Виера) и КЛАСЕН ВРАТАР! Само ако отбора бъде подсилен на тези позиции може да се мисли за нещо повече от 4то място