Испания - Русия превю

20:38
Испания - Русия превю
Отборът на Испания започна своята кампания на Евро 2008 по великолепен начин, надделявайки над отбора на Русия с 4:1, като нападателят на Валенсия Давид Вия отбеляза хеттрик.

Следващите две игри преминаха далеч по-спокойно и това позволи на "Ла Фурия" да постигне нови две победи, с което се утвърди на първото място в своята група, където бяха още отборите на Швеция и детронирания европейски шампион Гърция.

"Сборная" успя да премине груповата фаза, като набираше постепенно инерция и след като победи с 1:0 южните ни съседи, изхвърляйки ги от турнира в решителния трети мач се изправи срещу "тре крунур". В този мач, както и в последвалия 1/4-финал с Холандия, се пролича истинската стойност на отбора и почерка на холандския специалист Гуус Хидинк.

Срещата между Испания и Русия ще бъде твърде различна в сравнение с тази от преди 2 седмици. Играчите на Хидинк имат повече стимул, и което е по-важно повече увереност, че могат да спечелят европейското първенство стига да продължат да играят така, както показаха, че могат.

Испания не успя да впечатли в мача срещу Световния шампион Италия, въпреки че ако трябва да сме честни, те бяха по-добрите през по-голямата част от времето.

Срещу отбора на Луйс Арагонес всички играят защитно и това е основната причина испанците да постигат трудно успехите си, както бе при победата над Скуадра, където за 120 минути игра не бе отбелязан гол и се стигна до изпълнение на дузпи.

В днешния 1/2-финал се срещат два отбора, които практикуват открит и нападателен футбол и поради тази причина ще станем свидетели на една интересна игра с подчертан афинитет към гола.

Русия са преизпълнени с увереност след поредицата от значими успехи, особено след този срещу "лалетата".

Испания изглежда е по-добър отбор от "оранжевите" и е крайно интересно да се види дали треньорът на руснаците ще успее да пригоди своите възпитаници към темпото, което налагат техните противници или ще се опита да наруши техния ритъм.

Русия има проблем с дългите подавания, но когато има пространство на терена, нейните играчи могат да играят с едно докосване и тогава шанса да ти отбележат гол е повече от голям.

Диняр Билялетдинов, Иван Саенко и Александър Анюков имат леки травми, но най-вероятно ще бъдат допуснати до игра от медицинския екип на отбора. Колодин и атакуващият халф Дмитри Торбински ще отсъстват поради наказание и Хидинк ще трябва да реши кой ще ги замени.

Всички знаци показват, че Арагонес ще започне със същия отбор, който игра срещу Русия и в първия мач, като Вия и Торес ще са пред Давид Силва, Шави, Иниеста и Маркос Сена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация