Арагонес: Предстои ни голямо изпитание

14:35
Арагонес: Предстои ни голямо изпитание
Треньорът ветеран е наясно, че опонентите на неговия отбор тази вечер ще причинят повече проблеми, отколкото в първия им мач и затова ще промени системата си, така че отборът да се пригоди към това.

Няма да се вземат радикални мерки, но треньорът ще поиска от своите играчи да повдигнат играта на друго ниво, заради физическите качества на отбора на Гуус Хидинк.

"Искам да видя, че държат под напрежение централните защитници, не просто да им пазят сянка. Искам точна и енергична игра и също така да вземат топката от руските защитници възможно най-бързо."

"Рядко съм виждал такъв отбор, който да си подава така бързо от едното поле до другото като Русия. Те играят отворено и това може би е по-добре за нас."

"Скоростта на техните контра-атаки е невероятна и ние трябва да не позволим това. Русия доказаха, че са най-добрия отбор в момента, заради своята физическа форма."

"Те са отбор, който израстна много и стана печеливш., което е много важно във футбола. Сигурен съм в моя отбор, ще трябва да направим огромно усилие, но вярвам, че ще стигнем финала."

"Тимът мисли позитивно. Нямаме загубен мач от година насам. Вярвам, че моите играчи са най-добрите, както предполагам мисли всеки един друг треньор."

Покрай медийния шум около Андрей Аршавин испанският треньор вярва, че нападателят на Зенит е един от петимата играчи, които неговият отбор ще трябва да следи отблизо.

"Трябва да изолираме силните им страни и тогава да ударим по слабите им места. Няма да се занимаваме отделно с Аршавин, тъй като той не е целият руски отбор. Ние не искаме да променяме нашия стил", продължи той.

Накрая Арагонес бе попитан за новия цвят на фланелките на Испания, които са носени само веднъж по време на загрявка.

"Аз лично не харесвам този цвят. Но след като самия аз не трябва да го нося, играчите могат. И все пак това не е жълто, това е ...."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация