Роналдо отказа среща с Блатер

12:57

Роналдо отказа среща с Блатер
Нападателят на Реал Мадрид - Кристиано Роналдо, отказа да се помири с президента на ФИФА Сеп Блатер. Португалската мегазвезда неколкократно отказа среща с Блатер, на която двамата
да сложат край на задочната вражда.

Конфликтът започна преди около месец след изказване на Блатер, в което той нарече Роналдо "Командир на терена, който харчи повече пари за козметика". Блатер каза още, че симпатизира
повече на Лионел Меси.

Оттогава Блатер се извини на Роналдо, като каза, че думите му са били изтълкувани неправилно. Блатер опита да организира среща с Роналдо, но самият футболист категорично отказва.

Президентът на ФИФА обяви, че планира да говори с Роналдо по време на награждаването на "Златната топка" на 13 януари в Цюрих, но Роналдо вече заяви, че няма намерение да посети събитието.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NoisyNeighbour
18.11.2013 09:38

Някои хора просто ги е яд, че Меси има достойна конкуренция и само Уницефчито и добрия старец Блатер успяват да го добутат напред *wink*

rado4796
18.11.2013 14:23

мнение на второкласник ходи пий мляко !

tonisport
18.11.2013 11:29

Меси няма конкуренция..Не можеш да сравняваш най-великия футболист за всички веремена(по-велик от Пеле и Марадона смея да кажа) с Кристяно Нивеята! Той освен да печели награди за козметични продукти друго не може.

sdw
18.11.2013 01:00

А за златната топка,сега Франция като отпаднат и не се класират на световно първенство,не знам как ще изберат Рибери.За да го изберат,трябва да е бил голмайстор в Байерн и да е влачил отбора за тези трофеи този сезон,а всички знаем,че Байерн го постигнаха със страхотна дисциплина и отборна игра.В предвид и контузиите на Меси(почти половин година му се насъбират) не ми се вярва Роналдо да види конкуренция при него,впредвид показната по-добра форма.Да не говоря за подминаването на рекорд,който доста ясно подчертава индивидуалните качества,които има.Именно такива рекорди помогнаха на Меси,да спечели златната топка миналата година.В момента рекорда е изравнен,но Роналдо има 2 мача,за да вкара 1 гол,а рекорда определено е уникален и доста определящ фактор.От друга страна,ако Франция сега успеят да обърнат общия резултат с Украйна и Рибери играе страшно 2-т мач,класирането на Франция на световното ще е в голям плюс за белязания.Но това е нож с две остриета,както може да е голям плюс.Както се знае,златна топка се дава за успехите през цялата календарна година.Ето един пример как един мач може да бъде определящ за новия носител на златна топка през 2013,а именно това е Франция-Украйна.

sdw
19.11.2013 01:37

Обстойно,не ми сравнявай Меси с Роналдо за тази година специално.И недей казва,че Роналдо не прави нищо срещу силните отбори,защото тука не просто грешиш,а си вкарваш автогол,защото това се отнася за Меси.Меси е страхотен футболист,но тази година е номер 2.Не смятам,че има две мнения по въпроса.Ако изключим мненията на феновете на Реал и Барса,всеки друг ще ти го каже.Както ти каза пича под мене,мнението ти е тип второкласник и наистина трябва да си изпиеш млякото.

tonisport
18.11.2013 08:29

Всички виждат,че освен да бележи голове Меси има и много асистенции и по този показател категорично бие Роналдо.Освен това Меси спечели 2 купи през годината,а Реал -0. Приноса на Меси и цялостната ефективност на хобита е доста по-голяма от тази на Роналдо,освен това Барса в момента водят в първенството и както е тръгнало пак ще са шампиони,докато Роналдо егоиста си играе само за него.Във важните мачове се крие по терена!

putopalo
17.11.2013 22:25

Гледах изказването на дъртия и ми се стори че е пиян,дърт пийняк

fred_duffy
17.11.2013 20:56

Блатер е "пътник",това го знае и Роналдо и затова не го ебава въобще.
Платини ще е новия шеф на ФИФА,а с него вероятността да има пародия като 4-те топки на Меси драстично намалява защото Платини е ориентиран към малките страни и клубове.

TotalOverdose
17.11.2013 20:29

Дано Роналдо да бойкотира тея мафиоти и смешници , Блатер да дава на Меси 5-та Златна Топка да надписва шестата и да подготвя седмата за неговото синче *wink*

Mesut213
17.11.2013 20:27

Те хората са казали, най-добрите са и най-мразени.Няма друго какво да се каже по въпроса.Роналдо е ТРЯБВА да посещава подобни събития, все пак не Блатер дава наградата, колкото и да го обвинявате...
Гласуват хиляди журналисти,треньори,капитани, всички го знаете това, но трябва да се хейтва, как иначе.
Колкото и да мразите Лео, АБСОЛЮТНО нищо няма да промените - ФАКТ е, че вече притежава 4 златни топки, факт е, че е смятан за най-добрия футболист от СПЕЦИАЛИСТИТЕ, вместо да се наслаждават на магията на този човек, вие нон-стоп го плюете, а и май забравяте, че Меси е по-млад от Кристиано и не се знае след 2 години какви работи още ще е постигнал.Тази година, Роналдо заслужава златната топка повече от всекиго, тъй като честите контузии на Меси му попречиха да демонстрира своята игра и той ще се завърне още по-добър, в това мога да ви уверя *smile*.

Mesut213
17.11.2013 20:41

Щом казваш така, значи е вярно, само че хората, които са гласували там не мислят така. Треньорът на Англия Рой Ходжсън е заложил на Меси, Кристиано и Фалкао. Авторитетният наставник Фабио Капело, който сега ръководи Русия, се е спрял на тройка Меси, Пирло и Кристиано. Капитанът на лузитаните Кристиано Роналдо се оправда с контузия и преотстъпи гласуването на Бруно Алвеш. Бранителят логично е избрал Кристиано за номер едно, а след него е поставил Фалкао и Робин ван Перси. - Смешна работа :дд Знае, че няма как да гласува за себе си + 1 глас, ама явно не бе достатъчен ;д Буфон е избрал за най-добър Пирло, а след него Меси и Кристиано. Филип Лаам се е спрял на Иниеста, Меси и CR7. Уесли Снайдер е дал пет точки на Ван Перси, три на Меси и една на Кристиано. Златан Ибрахимович е поставил на първо място Чави, а след него Пирло и Меси. Тройката на Стивън Джерард е Меси, Кристиано и Чаби Алонсо. Българският селекционер Любо Пенев е избрал за номер едно Иниеста, следван от Меси и Кристиано. Ивелин Попов е улучил тройката: Меси, Кристиано, Иниеста. Всички тези хора, а и много други не мислят така май а ?

Deft91
17.11.2013 20:31

по скоро след 2 години ще е роналдиньо 2 *wink* ,а относно златните му топки всички знаем, че последната е назаслужена

chelsea_fannn
17.11.2013 18:46

И аз да съм и аз ще се откажя , показвам пълно неуважение към него

FandeBarcelona
17.11.2013 18:20

Какво му е на място и каква постъпка е направил ?!?! Той си е АРОГАНТЕН! Казва, че нямал да посети награждаването... Като някаква п*тка се държи.. С извинение, разбира се, на момичетата... Те биха постъпили по мъжко! Каквото и да кажете за Меси - той винаги се е представял както на терена така и извън него. Винаги си мълчи и не се прави на палячо... Роналдо това му е проблема... Явно завижда на футболните качества, които притежава Меси.. Роналдо е велик играч, но просто един му е проблема да го запомнят като номер 1 тези години и това е МЕСИ! Стегнете се.. Излагате се постоянно! Всеки човек си харесва отбор и даден футболист... Меси го харесват над 50 милиона?!?! Роналдо се излага и се прави на мъж ама не му се получава*erm**erm* Не знам само как е разбирате тая "мъжка" постъпка като той на всяко награждаване се крие в дън земя?!?! *stop**thinking* *wonder*

sdw
18.11.2013 00:53

Много мога да ти сипя с видео информация,факти и доказателства,за това кой е по-арогантен,Меси или Роналдо.Роналдо е всичко друго,но не и арогантен.Самовлюбен гелосан метросексуален,дето като види фен да му се кефи и патката му става.Но това го прави човек с обикновените фенове,а Меси дори когато пише автографи го мисли за супер досадно,гледа си часовника през 2 минути и винаги е намусен.Да не говоря пътите,в които е блъскал журналисти и е показвал поведение,което не отговаря на профила на някой,който е изибиран 4 пъти за най-добър футболист на годината.Знам,че това няма никаква връзка с тази тема,но от къде на къде ти намесваш Меси,в тема за Роналдо и Блатер и на всичкото отгоре ще говориш,че Роналдо е арогантен,като и представа си нямаш кой е истинския нерез.Поинтересувай се малко и ще разбереш,че не говоря празни приказки.Роналдо никога няма да отиде и да ритне с топката със все сила в публиката на Барса.А относно темата,и аз не съм съгласен,че няма да отиде на награждаването,защото Роналдо заслужава топката не по-малко от другите претенденти,дори повече от всеки друг,освен лицето на Байерн М.,който някак си избраха да е Рибери.Със сигурност обаче решението не идва от арогантност.Ти ако станеш брачен консултант,броя на разводите ще се увеличи тройно.

iLoveFotball
17.11.2013 22:52

Меси го харесват над 50 милиона а Роналдо го харесват над 65 милиона.

Deft91
17.11.2013 19:12

Роналдо обикновено го пропуска това събитие. Щом Блатер е фен на ФК "Рефер" значи всичко е ясно. Да живее джуджака радвайте му се после ще кажете, че е бил ла*но понеже е по-голям егоист и от Роналдо. Питайте бат' Златко и Вия за какво ги махнаха сиг щот Роналдо е егоист *lol* и ако някой вкарва повече от него неможе да е в отбора

mrkamenica
17.11.2013 18:57

Не съм му фен, но когато УЕФА не го уважава, защо той трябва да уважава УЕФА !!! Браво Роналдо !!!

rockytoo
17.11.2013 18:36

Меси не е АРОГАНТЕН той е Дева Мария ... и се държи като мъж като ритна топката при феновете на Реал и сви глава като пут*ка

Nope_avi
17.11.2013 15:26

"Президентът на ФИФА обяви, че планира да говори с Роналдо по време на награждаването на "Златната топка" на 13 януари в Цюрих, но Роналдо вече заяви, че няма намерение да посети събитието."
Това значи ли ,че Роналдо няма да е на награждаването?

overdrive
17.11.2013 15:23

Този път Роналдо има големи шансове според мен да я вземе, но евала на постъпката му, че за пореден път няма да иска да присъства на награждаването.

Chelsea_4_life2
17.11.2013 14:57

това е и една от причините поради които не може да спечели златна топка

miro211
17.11.2013 14:43

И Роналдо и Меси са пълни мишки особено вторият. Рибери е гладиатора готов а всяка битка. Да живее Рибери*cup*

Chelsea_4_life2
17.11.2013 14:56

видяхме го кво направи за Франция дори и за байрен имаше по полезни играчи от него за този требъл който спечелиха

eelche
17.11.2013 14:39

Браво Рони,много добра постъпка и най-вече на място! От 3 години насам дават отличието на онова хипофизно джудже от ФК Рефер,а Роналдо незаслужено е втори.Аз ако бях въобще нямаше да присъствам на церемонията,но Реал като клуб вероятно ще го задължи да е там.

VAMOS REAL !

zipovic
17.11.2013 14:25

аз казах Бум,Бау
what you gonna do now ?
С целия квартал ве4е съм играл
И казах Бум,Бау
What you gonna do now ?
С целия квартал ве4е сум играл

myzrael
17.11.2013 13:50

Блатер пък какво се е захванал да му се моли на тая гелосана примадона...да си седи, да се маже с кремове и да си се цупи...палячо - като някоя ощипана монахиня *joking*

Lokomotivec1926
17.11.2013 15:28

Я по тихо бе чорбар такъв. *smile*

UrRolS
17.11.2013 15:13

Като гледам много хора мислят като теб *lol*

madridista98
17.11.2013 13:28

Много ясно 4е ще отказва. Блатер ве4е из*ра ла*ната сега тръгнал да ги 4исти. (с извинение)

solskjaer20
17.11.2013 13:11

Не ти трябва златна топка, за да си доказан. Много примери има, няма смисъл да се изброяват. Пък и знаете колко много футболисти допринасят за отборите си, трудно е да я дадеш само на 1 човек *smile*