БФС спечели делото срещу Томов в Лозана

13:32
БФС спечели делото срещу Томов в Лозана
Българският Футболен Съюз потвърди официално, че е спечелил делото, заведено от бившия президент на ЦСКА Александър Томов, след като клубът не получи лиценз за участие в европейските клубни турнири за сезон 2008/2009.

В българската футболна централа официално са получили решението на Арбитражния съд по спорта в Лозана, подписано от председателя на съда Андреа Цимерман и председателя на състава, разгледал делото, Дирк Мартенс.

"Въз основа на представените от ПФК ЦСКА АД документи Арбитражният съд не намери правно основание да разгледа жалбата на ПФК ЦСКА АД срещу Българския футболен съюз и по тази причина я оставя без последствия. Разноските по гледането на делото, които ще бъдат допълнително определени и съобщени на двете страни, трябва да бъдат изцяло за сметка на ПФК ЦСКА АД. Освен това ПФК ЦСКА трябва да плати и глоба от 5000 щвейцарски франка заради направените от БФС разходи по делото", съобщиха от футболната ни централа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hatanasov
09.06.2009 15:09

Май е време пак да му се отнеме. Непрекъснато се пише, че в Ботев не са получавали заплати. А как е лицензиран ЦСКА в А група, след като не е платил досега взетите от Ботев играчи.