Той и Тя

09:49
Той и Тя
Кристиано Роналдо и приятелката му Нерейда Галярдо добавиха още жега към и без това високите температури в Сардиния през седмицата с романтична разходка по плажа.

Двойката открито показа романтичното си настроение, обсипвайки се един друг с целувки и релаксирайки дълго под слънцето.

В компанията на горещата испанка, Роналдо явно е преживял отпадането на своята страна на 1/4-финалите с Германия.





Изглеждаха необезпокоявани от останалите хора наоколо и без съмнение ги изненадваха със свободното си държание.





Според сведенията двойката е плавала в Средиземно море, след като Роналдо е наел луксозна яхта, чиято цена е 10 милиона паунда.




Роналдо предпочете да изкара уикенда заедно със своята приятелка пред това да изяснява своето бъдеще, свързано с настоящия му клуб Манчестър Юнайтед или спрягания за негов нов дом Реал Мадрид. Някой вестници разкриха, че Роналдо може да получи заплата от 180 000 паунда на седмица.

Играчът на Манчестър Юнайтед излиза с Нерейда, която работи в здравеопазването от януари, след като се срещнаха в испански нощен клуб. Често 24-годишната брюнетка лети от своя дом в Майорка, за да го наблюдава по време на сезона. Тяхната връзка изглежда твърде сериозна.

Приятели на двойката предричат, че Галярдо е на път да се премести при Роналдо в неговото жилище в Алдърли Едж, Чишир, което е оценено на 4 милиона паунда.



По-рано този месец Роналдо закупи черно Порше 911 турбо кабриолет на стойност 80 000 паунда, за което се вярва, че ще бъде подарък за новата му изгора.

Тази връзка е видима крачка за 23-годишния футболист, след миналогодишния скандал, когато бе заварен с 5 момичета на повикване в своя дом.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rumibg
28.06.2008 13:33

Е какво решил е да си намери гадже човека като всички.