Велев: Трима със сигурност напускат Левски

14:01
Велев: Трима със сигурност напускат Левски
Старши треньорът на новия шампион Левски Емил Велев заяви, че в клуба се работи усилено по селекцията за следващия сезон. Наставникът на "сините" сподели, че със сигурност трима от играчите на тима ще бъдат продадени, но отказа да спомене имена. Също така Велев каза, че ръководството е набелязало няколко имена, с който вече се водят преговори за подписване с Левски.

"Трима футболисти със сигурност ще напуснат Левски през лятото. Има набелязани играчи, ще се прави и селекция. Също така в близките няколко дни трябва да има яснота по всичките въпроси, поставени на ръководството на клуба, като от тяхна страна има разбиране", заяви за БНТ старши треньорът на сините Емил Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
10.06.2009 20:47

Ох дано обаче напускащите не са най- добрите в отбора ,а някои напълно безполезни в момента и дано докарат най- накрая някои наистина добри попълнения! Дано останат поне Петков, Митрев, Рабех, Миланов, Жоазиньо, Тасевски, Зе Суареш, Гаджев това са общо взето футболистите ,от които наистина имаме нужда другите или вече са прекалено възрастни като Гонзо и Йовов да кажем да безспорно те са нашите любимци ,но гледайки обективно те просто са прекалено стари и не би била загубата ,чак огромна може би и Вагнер е в това число ,а и не мисля ,че някой от тях ще си замине мисля ,че те ще приключат с футбола в Левски, а другите като Бистрон, Миро Иванов, Кръстовчев са безполезни, а Жоро Христов и Да Коща според мен имат качества ,но им трябва време ,както и Ники Димитров! Трябват ни 2ма нападатели и двама защитници и горе- долу нещата ще си дойдат на мястото, но класни ,а не някои дето ще запълват бройката!

UltraBlueHool
10.06.2009 18:40

Тиберканин , Мирослав Иванов.Тези знам със сигурност че напускат.Единия е много слаба спортна форма ,а другия по собствено желание иска да напусне.Незнам за другите 2-ма , но скоро време трябва да се съобщи.