Пази Боже сляпо да прогледа

08:10
Пази Боже сляпо да прогледа
Хубава работа, ама българска. Явно са ни тесни границите в Майка България, та решихме да си покажем простотията пред всички.

Ако Евро 2008 до снощи бе трибуна за показване и доказване на футболните достойнства, залегнали в онези 16 отбора, достигнали до тук кои благодарение на собствената си грамотност, кои на малко късмет, то група българи решили да гледат мача между Испания и Русия на стадион "Ернст Хапел". Опънаха БЪЛГАРСКИЯ ТРИБАГРЕНИК, на който пишеше "Томов е педал" и това дойде броени часове, след като официално на ЦСКА бе дадена зелена светлина за участие в "А" група и през новия сезон.

Още по-трагичен е факта, че ако се вярва на информациите, този който е занесъл знамето е председател на т.н фенклуб "ЦСКА Брилянтин". Идеята наистина е БРИЛЯНТНА, Г-н Пенков, само че не разбрах защо този надпис не красеше знаме на ЦСКА или такова с лика на "обичния" от всички привърженици на "армейците" бивш политик, и настоящ престъпник г-н Томов?

Едва ли ще се намери отговор на подобен въпрос, все пак живеем в България, а тя вече 19 години върви по пътя на демокрацията. Лошото е, че демокрацията обикновено се свързва със свободата, а някои продължават да я разбират като свободия.

Остава още един, последен, мач на първенството, който ще се играе отново на стадиона във  Виена и ще бъде наблюдаван пред телевизионния екран от още повече зрители. Още един мач и още един шанс да демонстрираме своята изумителна проницателност. Въпроса е дали така си помагаме или по-скоро вредим, защото когато пак отправим хвалебствия и молитви към европейската централа, управляваща футбола, то от там спокойно могат да ни отвърнат: "Надупете се, оправете се (взаимно), а после може и ние да Ви оправим" и като се замисля, ще ни го кажат с право.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kmeta65
28.06.2008 20:03

глушков защо оставаш глух и сляп за исползването на знамето от шуменските българи.

MB_KrisS
27.06.2008 16:23

Еми самият факт, че в момента го обсъждате и че е написна цяла статия за него явно го прави тарикат. На мачовете не случайно не показват, когато някой малоумник излене и тук също не би трябвало да го показваме.

martototo
27.06.2008 11:04

Поне като някой иска да прави нещо срещу Томов, да ходи и да направи.Аз не разбирам едно нещо,какво тарикат ли се е почувствал шута дето е написал "ТОМОВ Е ПЕДАЛ ".Сигурно сега той е много дълбоко накърнен че са го нарекли педерас

deko1991
27.06.2008 11:03

българското зваме е свято и тези които са го замислили им трябва наказание се пак преди всичко сме първо българи и след това фенове

super_bob
27.06.2008 10:47

И аз съм фен на ЦСКА, но това е прекалено.. Излагаме се пред цял свят.. Хора замислете се малко преди да правите подобни глупости.. Според мен трябва да се измислят наказания за подобми "хулиганства"..